Pc Açılmıyor .))
-
PC de garip bir sorun var , hardisk varken bilgisayar açılmıyor , hardiski çıkartınca açılıyor ( tabi hardisk bulunamadı mesaj veriyor :))
Sorun hardiskte değil , aynı hardiski başka bilgisayara takınca sorunsuz çalışıyor.
Benim bildiğim ram , ekran kartı ,işlemci sağlam ise bilgisayarda açılış ekranı çıkar .Hradisk yokken pc açılıyor , bios ayarlarına giriliyor ama harddiski takınca monitör simsiyah kalıyor.
Sorun ne olabilir ?
-
Hayatımda bilgisayar kadar mal bi alet görmedim. Tam 2 hafta uğraştım modem neden çalışmıyo diye, ve sonunda buldum Power Supply yüzünden çalışmıyomuş:|
Hocam HD nin kablolarından olabilir değiştirip deneyebilirsin. Ya da anakarttadır. Aynı pcye başka HD takmayı denedinmi ?
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------Hayatımda bilgisayar kadar mal bi alet görmedim. Tam 2 hafta uğraştım modem neden çalışmıyo diye, ve sonunda buldum Power Supply yüzünden çalışmıyomuş:|
Hocam HD nin kablolarından olabilir değiştirip deneyebilirsin. Ya da anakarttadır. Aynı pc ye başka HD takmayı denedinmi ?
-----------------------------başka HD taktım onda da açılmadı , hd kablosunda değil onuda değiştirdim ,
bilgisayar kadar mal alet görmedim sözüne ben de katılacağım bu gidişle :))
-
Hocam o zmn anakarttan başka ihtimal kalmıyor.
-
pc özelliklerini yazsan daha iyi yardımcı olabilirdik.
bence ram'den kaynaklanıyor sorun.. yeni mi aldın?
-
hdd den jumper ayarları yaptınmı bilgisayar açılmıuyor derken uyarı sesi geliyormu bide hdd satamı ide mi
-
Simsiyah kalıyor derken bios a girmek içindemi ekran gelmiyor.?