folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pc Acılmıyor Formatta Atılmıyor

Pc Acılmıyor Formatta Atılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    arkadaslar pc ı 3 gundur ben kullanmıyordum masaustu makına 1 gb ram atı 9550 ekran kartı. 3 gundur ben kullanmıyordum kullanan dangalak heralde makınayı prızden cekerek kapattı. Dun gece acmaya calıstıgımda duzgun kapatılmadı vs vs dedı. Guvenlı mod Ag destegı/ komut d. Ile guvenlı mod fılan dedı Guvenlı mod ıle de acmadı wındosw yuklenıyor dıyor fakat acılmıyor makıne hıc. Bugun de denedım daha sonra guvenlı mod penceresıde gelmedı. Xp cdsını taktım boot cd falan fılan kur bılgısayarıbızı denetlıyor dıyor beklıyor bır sey olmuyor, Ilk denedıgımde xp kurulum sayfasına geldı sonra harddısk bulunamadı dedı. Ama bıos ta 75 gb samsung gorunmrkte ne yapacagım sıctım kaldım ya ılk defa basıma boyle bır durum geldı formatta atamıyoruz arkadas ya.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek
    biosun pilini çıkartıp biraz bekle sistemi sıfırla format atmayı öyle dene ozaman olması lazım yada elinde livecd varsa onunla makinayı açıp slstemi geri yüklemeyi dene

İmza mı? O da ne demek?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bios pılıyle hallolur mu hocam acaba ? sımdı ınt cafeye geldım cd üzerinden calısan ısletım ısletım sıstemı ındırmek ıcın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

chkdsk çekebilirsin win cdsi ile /P ile.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Mukan bunu yazdı:
    -----------------------------

chkdsk çekebilirsin win cdsi ile /P ile.

-----------------------------

hocam komple acılmıyor bıos ta kalıyor

dedıgım gıbı yarım saat fılan beklesemde sıkıntı

check dısk ı nası atayım ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

baska makınadan attım c ye erıstım sanıım bıos kaynaklı problem var

klavye calısmuıyor pc de

cmos checksum error hatası verıyor.

Pılı takıp cıkarmıstım cıkarmadan once vermıyordu bu hatayı bıo guncellemesı yaptıracagım olmadı en son para verı p:S

eve gıdıp sımdı pıle dıkkat edecegım.

Olmadı baska makınada xp kuracagm

Toplam Hit: 652 Toplam Mesaj: 6