Pc Acılmıyor Formatta Atılmıyor
-
arkadaslar pc ı 3 gundur ben kullanmıyordum masaustu makına 1 gb ram atı 9550 ekran kartı. 3 gundur ben kullanmıyordum kullanan dangalak heralde makınayı prızden cekerek kapattı. Dun gece acmaya calıstıgımda duzgun kapatılmadı vs vs dedı. Guvenlı mod Ag destegı/ komut d. Ile guvenlı mod fılan dedı Guvenlı mod ıle de acmadı wındosw yuklenıyor dıyor fakat acılmıyor makıne hıc. Bugun de denedım daha sonra guvenlı mod penceresıde gelmedı. Xp cdsını taktım boot cd falan fılan kur bılgısayarıbızı denetlıyor dıyor beklıyor bır sey olmuyor, Ilk denedıgımde xp kurulum sayfasına geldı sonra harddısk bulunamadı dedı. Ama bıos ta 75 gb samsung gorunmrkte ne yapacagım sıctım kaldım ya ılk defa basıma boyle bır durum geldı formatta atamıyoruz arkadas ya.
-
biosun pilini çıkartıp biraz bekle sistemi sıfırla format atmayı öyle dene ozaman olması lazım yada elinde livecd varsa onunla makinayı açıp slstemi geri yüklemeyi dene
-
bios pılıyle hallolur mu hocam acaba ? sımdı ınt cafeye geldım cd üzerinden calısan ısletım ısletım sıstemı ındırmek ıcın
-
chkdsk çekebilirsin win cdsi ile /P ile.
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
chkdsk çekebilirsin win cdsi ile /P ile.
-----------------------------hocam komple acılmıyor bıos ta kalıyor
dedıgım gıbı yarım saat fılan beklesemde sıkıntı
check dısk ı nası atayım ?
-
baska makınadan attım c ye erıstım sanıım bıos kaynaklı problem var
klavye calısmuıyor pc de
cmos checksum error hatası verıyor.
Pılı takıp cıkarmıstım cıkarmadan once vermıyordu bu hatayı bıo guncellemesı yaptıracagım olmadı en son para verı p:S
eve gıdıp sımdı pıle dıkkat edecegım.
Olmadı baska makınada xp kuracagm
Toplam Hit: 652 Toplam Mesaj: 6