Pc Bağımlılıgı
-
yaw arkadaşlar benim bu pc nin elinden çektiğim nedir yaw
çok fena bağımlılık yaptı bu bana hergün saatler sabit
sabah 9:00 da başlıyorum bi öğle arasından sonra akşama kadar bi çıkar yol gösterin yaw kafayı yeycem ben bunun yüzünden
yazık olacak gençliğime -
Yaş kaç?
14-16 Civarlarımı :D ondan kurtulmanın tek yolu bıkmak,tabi bıkarsan :P biraz sosyalleşebilirsen unutursun ;) benim gibi kırma olursan,yarı sosyal yarı asosyal öle ortada kalırsın kabak gibi yersin...ğı :D -
tek yol film izlemek al cdcıden bı fılm koy ızle bı 2 saat fln kurtuluosun..yalnız bagımlılık pcde deıldır tbtdedır bunuda belırtmek gerekır:)
-
Kardeş tamam sonuna kadar TbT ama baımlılık TbTde deildir tam olarak,bu bir hastalıktır,bendede var aşırı derecede,çözümü bi arkadaş çevresi edinerek sosyalleşmektir ;)
-
hacı pc nin yapçağı bağımlılığa sokim bütün yaz herkes tatildeydi mecbur bağımlı oldum şimdi ark lar geldi bi tbt ye bakmak için açıyom pcyi o da günde en fazla yarım saat.. kafadar arkadaşların ya da arkadaşın oldumu hayat süper.. mesela bizim elemanla biz sertaçla volkan gibiyiz aq paso ticarette batıp duruyoz hayat zevkli geçiyo :D
-
ticarette batmakta snde baımlılık yapmıs heralde :P yaw bnmkı ole deıl pcdde bı tbt acık bı medıa player o kadar ..çözümse bi kız bulacan vuracan olay budur :p
-
yaşın gençse ( benim gibi ) kendini derse ver... maddi imkan falan warsa dersaneye yazıl 2 tanede hoca tut... bi yerden sonra pc bagımlılıgı yerine ineklik gelio :D sonra hocalar falan bırak ineklik gidio. bagımlılıkta gidio. sosyal olmaya bakıosun sonra :D
-
Bol bol kerhaneye git :P:P
-
Bilgisayarda ne yaptığına bağlı olarak bu durum senin açından yararlı veya zararlı olabilir. Sadece oyun, irc veya msn ve oyun için kullanıyorsan hiç durma, at çöpe..
-
anaa a4 abüm bni annattı :)
Toplam Hit: 989 Toplam Mesaj: 10