Pc Başında Çok Kalan Müridler
-
Simdi bende pc basında cok kalıyorum.Ve ben sezilerime göre biraz kamburluk gibi bir durum oluyor gibime geliyor.Allah korusun Notur damın kamburu 2 :F
Şaka bir yana sağ kolumun sırt bitişindeki nokta sanki biraz geri gelmiş gibi.Sokakda yürürkende biraz değişti yürümem.Arada basket,futbol falanda oynuyorum.Pc basında otururkende dik duruyorum ama nie böle oluyor anlamadım.
-
Hoca cok kaliosan ona gore guzel bir koltuk alirsin rahat rahat :)
doktora gorun derim :)
-
Ortopedi'ye bir görün,fizik tedavi'ye yönlendirebilirler.Kamburluğun giderilmesi için sırt kaslarının geliştirilmesi lazım.Sen doktora görün
-
spor yap spor daha cok daha cok :)
-
benm kuzen 2 kere ameliyat oldu da kamburlugu öyle düzeldi xD
Bende kamburluk yok bilinçli oturuyorum ama kıl dönmesi olmazsa g*tümde iyi olur xD
-
bende de var aynısı :S iğrenç bir durum :S
-
Aynısı bendede var + olarak En kötüsüde pc başından kalkıp markete falan bile giderken insanlar tip tip bakıyormuş gibi hissediyorm :/
Sayısal tutsada pcden uzaklaşsam :S
-
http://www.meilyaz.com/wp-content/uploads/pc-resmi1.jpg
bole otur diolar ama bole oturursan ölme tehliken var gibime geldi
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------Aynısı bendede var + olarak En kötüsüde pc başından kalkıp markete falan bile giderken insanlar tip tip bakıyormuş gibi hissediyorm :/
Sayısal tutsada pcden uzaklaşsam :S
-----------------------------senin kod bozulmuş hacı. psikoloji çizilmiş. yakında birilerini doğrarsın sen yan baktı diye :)
-
Dik oturabileceğin bir koltuk edin zaman zaman pc başından kalk kitap falan oku dışarda hayat var nefes al deniz kenarıan git kanbur geçer insanalrda sana tip tip bakmaz :D
-
Aslında boyun bilek omuz ve baş için kültür fizik yapmak gerek
El için özellikle.. Elimiz maus şeklini alacak nerdeyse