Pc Beklemeye Almıyor
-
sorunum açık ve net arkadaşlar masaüstü xp yüklü makinam çok uzu zamandır beklemeye almıyor yani başlat dan beklemeye al yada güç seçeneklerinden şu kadar zaman dolunca beklemeye al yapıyorsunuz ya hiç bir şekilde bunu yapmıyor kapatıyor makinayı beklemeye alınıyor yazıyor ama açılmıyor normal kapatmış oluyor formatla filan alakalı değil bu çünkü uzun zamandır böyle makina düzeltilebilir mi ? nasıl ?
-
up!!! soruna iyice sinir oldum bu aralar beklemeye almam çok lazım oluyor
-
eee hala bir cevap yok yokmu hiç bilgisi olan bu konuda
-
Up.
Konuyu zıplatayım bari bilen birileri çıkar umarım. Banada aynısı oluyodu bi ara.
Ayrıca ben windows cd'den olduğunu düşünüyorum.
-
hoca :) sistemi tekrar kur bakalım :) formating yani:
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
hoca :) sistemi tekrar kur bakalım :) formating yani:
-----------------------------oho kaç kere format atıldı uzun zaamandır böle bu alet ama sırf bunun için fırmalanmadı önceleri bekleme olayı lazım olmuyordu ama şu sıralar lazım oluyor
-
inşallah ban yemem ama uppp!!!
-
dizustu bilgisayar mi masaustu bilgisayar mi ?
buyuk ihtimalle dizustu bilgisayardir o bilgisayarla birlikte gelen bilgisayarin ozel guc yonetimi programlari var onun ayarlarina bak. o programin ayarlarini kontrol et
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------dizustu bilgisayar mi masaustu bilgisayar mi ?
buyuk ihtimalle dizustu bilgisayardir o bilgisayarla birlikte gelen bilgisayarin ozel guc yonetimi programlari var onun ayarlarina bak. o programin ayarlarini kontrol et
-----------------------------yok hocam masaüstü uzun zamandır böle ya :S sinir oldum benim c nin yedeği var acronisle alınmış acaba diyorum sorun oluştu yedekdemi o şekilde formatla düzelmiyor çünkü elimde bir tane xp sp3 lü cd var olmadı onunla format atıp yeni yedek filan alacağım tabi sorun başka birşeyden mi bilmiyorum