Pc Beklemeye Almıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    sorunum açık ve net arkadaşlar masaüstü xp yüklü makinam çok uzu zamandır beklemeye almıyor yani başlat dan beklemeye al yada güç seçeneklerinden şu kadar zaman dolunca beklemeye al yapıyorsunuz ya hiç bir şekilde bunu yapmıyor kapatıyor makinayı beklemeye alınıyor yazıyor ama açılmıyor normal kapatmış oluyor formatla filan alakalı değil bu çünkü uzun zamandır böyle makina düzeltilebilir mi ? nasıl ?

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    up!!! soruna iyice sinir oldum bu aralar beklemeye almam çok lazım oluyor

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    eee hala bir cevap yok yokmu hiç bilgisi olan bu konuda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Up.

Konuyu zıplatayım bari bilen birileri çıkar umarım. Banada aynısı oluyodu bi ara.

Ayrıca ben windows cd'den olduğunu düşünüyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca :) sistemi tekrar kur bakalım :) formating yani:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca :) sistemi tekrar kur bakalım :) formating yani:

oho kaç kere format atıldı uzun zaamandır böle bu alet ama sırf bunun için fırmalanmadı önceleri bekleme olayı lazım olmuyordu ama şu sıralar lazım oluyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    inşallah ban yemem ama uppp!!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dizustu bilgisayar mi masaustu bilgisayar mi ?

buyuk ihtimalle dizustu bilgisayardir o bilgisayarla birlikte gelen  bilgisayarin ozel guc yonetimi programlari var onun ayarlarina bak. o programin ayarlarini kontrol et

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

dizustu bilgisayar mi masaustu bilgisayar mi ?

buyuk ihtimalle dizustu bilgisayardir o bilgisayarla birlikte gelen  bilgisayarin ozel guc yonetimi programlari var onun ayarlarina bak. o programin ayarlarini kontrol et

yok hocam masaüstü uzun zamandır böle ya :S sinir oldum benim c nin yedeği var acronisle alınmış acaba diyorum sorun oluştu yedekdemi o şekilde formatla düzelmiyor çünkü elimde bir tane xp sp3 lü cd var olmadı onunla format atıp yeni yedek filan alacağım tabi sorun başka birşeyden mi bilmiyorum 

Toplam Hit: 2578 Toplam Mesaj: 9