Pc De Bi Problem Var Çözemedim Yardım
-
arkadaşlar pc de bikaç proğram birlikde çalışdırdığım zaman fanların hepsi devreye giriyor yani anlıcanız ısınıyo sanırım
daha önce böle bisorunum yokdu 5 gün önce DVD yazıcısını değiştirdim servis değişdi ondan sonra pc çok yavaşladı bi fikriniz varmı neden ola bilir virüstaraması yaptım hiç bişey yok yardım cı olursanız çok sevinirim ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü bana çok lazım oluyo bu pc bi chet kanalım var server yüklü bu pc de cün ki olmazsa olmaz
yardım lütfennnnnnnnnnnnn!!!
-
anlayamadım ben bu işden bişey üffffffffffffffffffff
-
hacı sen şunlara cevap ver?.
1.Pc hangi uygulamarı yaparken yavaşlıo?
2.pc açılşında bir yawaşlama varmı sadece win ortamındamı yavaşlıo?.
3.Fanlar kendiliğinden devreye girio demişsin artı bir zamanlayıcınmı var da fanlar kasa içi ısınınca devreye giriyor..yoksa fanlar çalışıp duruyor çalışıp duruyor mu?
-
Bazı PClerde fanlar işlemci yüklü çalıştığında otomatik olarak devir artırır. Bu ayarlar genelde bios sayfasından değiştirilebilir.(Eğer devir ayarlama özelliği varsa) Sıcaklık aralığı seçilerek belli bir sıcaklığın üzerine çıkınca devirlerinin artması sağlanabilir. Yani işlemci ısındığından değil de ayarlardan olabilir diyorum. Ben 58 derece civarına ayarladım bizim büdünün fanlarını. Genelde sessiz sedasız çalışır.
İşlemci AMD64 Athlon
-
arkadaşlar camfrog chat proğramında kanal sahibiyim yani pc de server yüklü daha önce 7/8 nic kanala soktuğunda hiçbi yavaşlama olmuyodu pc de ama şimdi 2 tanede bile yavaşlıyo ve fanlar devreye giriyo buda DVD yazıcısını değiştirdiğim günden beri oluyo yani5 gündür böle çok yavaş ben anlamadım bişey yardım cı olun bana bu zımbırtıyı takarken yanlış bişey mi yaptılar acaba
-
dvd rw ile hdd yi aynı ide aracılığıylamı bağladın...?...dvdrw yi söküp çalıştırmayı dene