folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Pc De Bi Problem Var Çözemedim Yardım

Pc De Bi Problem Var Çözemedim Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esebo
    esebo's avatar
    Erkek

arkadaşlar pc de bikaç proğram birlikde  çalışdırdığım zaman  fanların hepsi devreye giriyor yani anlıcanız ısınıyo sanırım  daha önce böle bisorunum yokdu 5 gün önce DVD yazıcısını değiştirdim servis değişdi ondan sonra pc çok yavaşladı  bi fikriniz varmı neden ola bilir virüstaraması yaptım hiç bişey yok  yardım cı olursanız çok sevinirim ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü bana çok lazım oluyo bu pc  bi chet kanalım var server yüklü bu pc de cün ki olmazsa olmaz yardım lütfennnnnnnnnnnnn!!!

dostluğa yer bırakacak kadar savaş!Savaşa yer bırakacak kadar dost ol!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esebo
    esebo's avatar
    Erkek
    anlayamadım ben bu işden bişey üffffffffffffffffffff

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hacı sen şunlara cevap ver?.

1.Pc hangi uygulamarı yaparken yavaşlıo?

2.pc açılşında bir yawaşlama varmı sadece win ortamındamı yavaşlıo?.

3.Fanlar kendiliğinden devreye girio demişsin artı bir zamanlayıcınmı var da fanlar kasa içi  ısınınca devreye giriyor..yoksa fanlar çalışıp duruyor çalışıp duruyor mu?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barbun
    barbun's avatar
    Erkek

Bazı PClerde fanlar işlemci yüklü çalıştığında otomatik olarak devir artırır. Bu ayarlar genelde bios sayfasından değiştirilebilir.(Eğer devir ayarlama özelliği varsa) Sıcaklık aralığı seçilerek belli bir sıcaklığın üzerine çıkınca devirlerinin artması sağlanabilir. Yani işlemci ısındığından değil de ayarlardan olabilir diyorum. Ben 58 derece civarına ayarladım bizim büdünün fanlarını. Genelde sessiz sedasız çalışır.

İşlemci AMD64 Athlon

Haklıyım Haklısın HACKLI.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esebo
    esebo's avatar
    Erkek
    arkadaşlar camfrog chat proğramında kanal sahibiyim yani pc de server  yüklü daha önce 7/8 nic kanala soktuğunda hiçbi yavaşlama olmuyodu pc de ama şimdi  2 tanede bile yavaşlıyo ve fanlar devreye giriyo buda DVD yazıcısını değiştirdiğim günden beri oluyo yani5 gündür böle çok yavaş ben anlamadım bişey yardım cı olun bana  bu zımbırtıyı takarken yanlış bişey mi yaptılar acaba

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dvd rw ile hdd yi aynı ide aracılığıylamı bağladın...?...dvdrw yi söküp çalıştırmayı dene

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1597 Toplam Mesaj: 6