Pc De Görüntü Problemi
-
arkadaşlar cafedeki pclerin biri oyunlara girdiğinde kilitleniyor yazılımsal mı acaba diye düşünerek sp2 directx windows kurdum ama aynı olay dewam ediyor ekran kartını değiştirdim ekran kartı başka pc de gayet iyi çalışıyor.daha önce cpu fanında bir problem wardı cooler master fan aldım düzeldi bir süre( benim cpudan sanarak yaptığım bir hadise) ancak şuanda yine aynı grafik kullanan oyunlarda kilitlenme yapıyor yada görüntü eciş bücüş şekillere giriyor bi fikri olan warmı anakart 1 aylık asus marka board da olabilir mi?? problem
-
Ram bozuk :)
-
falla hacı ram den değil galiba
cpu yu söktüm bacaklarına hava tuttum düzeldi şimdilik warsa başka fikirleri olan lütfen yazsın
-
butür sorunlar sık sık karşıma çıkıyor...Genelde ekran kartı ile gelen driver lar sorunlu oluyor netten farklı bir driver dene...onun dışında aşırı ısınmadan oluyor diyeceğim..cooler master soğutucu kullansanda bunun yanında arcyle silver macun kullan...
-
gümüş macun bulamadım yani buldum ama pahalı geldi. nvidiadan güncel driver çektim olmadı cpu-ram-vga değiştirdim bi süre normaldi pc ye reset attım yine iptal sanırım anakarttan diye düşünmekteyim
-
anakartı test et başka bir pc ile
-
bencede ana kart dostum
Toplam Hit: 1565 Toplam Mesaj: 7