folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Pc De Hiç Silinmeyen Kurtarılmayı Bekleyen Dosyaları Silmek ?

Pc De Hiç Silinmeyen Kurtarılmayı Bekleyen Dosyaları Silmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Beyler şimdi bağzı programlar var bilgisayarda format atsanda silsende kurtarıla bilen evraklar dosyalar falan var bu dosyalarıda komple silmek istiyorum yani hiç bir şekilde kurtarılamasın istiyorum.

teşekkürler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=silme&folderid=83284

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    saolasında çok kafa karıştırıyor şimdi bende 2 tane sürücü var C ve D ve formatı şu şekilde atıyorum bilgisayarı başlatıyorum yeniden F11 ya da F15 e basıyordum sanırım ondan sonra formatlama seçeneği çıkıyordu kesinlikle windows xp cd si ile falan değil bilgisayar HP olunca bu şekilde format atılıyor ben C yi formatlamadan masa üstünden fat 32 ile biçimlendirsem falan ondan sonra sorun çıkarmı acaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:
    -----------------------------
    saolasında çok kafa karıştırıyor şimdi bende 2 tane sürücü var C ve D ve formatı şu şekilde atıyorum bilgisayarı başlatıyorum yeniden F11 ya da F15 e basıyordum sanırım ondan sonra formatlama seçeneği çıkıyordu kesinlikle windows xp cd si ile falan değil bilgisayar HP olunca bu şekilde format atılıyor ben C yi formatlamadan masa üstünden fat 32 ile biçimlendirsem falan ondan sonra sorun çıkarmı acaba
    -----------------------------

c yi formatlamadan masaüstünde biçimlendiremezsin hocam uyarı verir.. olmazsa maxtor maxblast 4 programı ile hardiski fabrika ayarlarına dönüştür sonra get data back programı ile bi dene bakalım dosyalar geri geliyor mu.. bu arada hardiskin kaç gb ?   hardiski formatlarsan yani işletim sistemini formatlayıp fdisk falan atsanda kurtarma programıyla geri gelir.. tamamı gelmez ama çoğu gelir.. maxtor maxblast 4 ile yaparsan c ve d ikiye bölünsün farketmez full sıfıra dönüştürür ama dosyaları geri getirmez sanırım denemekte fayda var.. olmazsa bir önceki linkte verdiğim programları araştır veya renenin programınıda araştırabilirsin.. bu arada bilgisayar hp ise ve xp cd'si dışındakini diyorsan o kurtarma programıdır yani bilgisayara ilk önce format atıp sistemi cd ye yedekleyip otomatik kurtarma olarak vermişlerdir sana..

Toplam Hit: 2415 Toplam Mesaj: 4