Pc De İşlem Yaparken Seste Cızırtı
-
Arkadaşlar iki aydır bu sorunu çözemedim müzik dinledigim anda pc de işlem yapınca 10 saniyede bir seste cok kısa süreli cızırtı oluşuyor önce kurdugum programdan sistem dosyaları zarar görür düşüncesiyle format attım ama düzelmedi sonra kasayı demizleyip bütün parçaları yeniden taktım toz alma, termal macun yenileme vs ama yok sorun hala devam ediyor sistemde cpu ve ram kullanımı ve sıcaklıklar normal durumda nette biraz araştırdım sorunun harddiskten kaynaklandıgı yazmış bu seferde flash bellekte müzik dinledigimde sorun yine aynı. son olarak kasada kısa devre olabilecegini düşünüyorum. bilgisayarım masaüstü. sıcaklık degerlerini ve pc özelliklerini aşagıda belirttim böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilirmi.
Psu : fsp epsilon 80plus 700w

-
Aynı sorun bendede var neden bilmiyorum.Topraklama diye düşünüyorum ama hiç denemedim.
-
yukarı.
-
gokcan bunu yazdı
Aynı sorun bendede var neden bilmiyorum.Topraklama diye düşünüyorum ama hiç denemedim.
topraklama olabilir ama daha önceden böyle bir sorun yoktu durup dururken ortaya cıktı
-
çoğu kişide vardır sanırım bende de oluyor 2+1 sistem var elektiriğe bağlı iken kendi kendine uğulduyor cihaz
-
Kreyzi bunu yazdı
çoğu kişide vardır sanırım bende de oluyor 2+1 sistem var elektiriğe bağlı iken kendi kendine uğulduyor cihaz
Cdroom u ac icine birtane Tofranil salla ses mes kalmaz :)
Ayni sorun bendede var ornek : program actigim zaman cizirti sesi geliyor yada birseye tikladigim zaman .
-
Bendede onceden yoktu 3 yil sonra oldu..evde toprak hat olsa deniycemde yok ki...Ama vaktim olursa yakinda kurcalarim...terzi sokuk hesabi =)