folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc De İşlem Yaparken Seste Cızırtı

Pc De İşlem Yaparken Seste Cızırtı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

Arkadaşlar iki aydır bu sorunu çözemedim  müzik dinledigim anda  pc de   işlem yapınca 10 saniyede bir seste cok kısa süreli   cızırtı oluşuyor önce kurdugum programdan sistem dosyaları zarar görür düşüncesiyle format attım ama düzelmedi sonra kasayı demizleyip bütün parçaları yeniden taktım toz alma, termal macun yenileme vs ama yok  sorun hala devam ediyor sistemde cpu ve ram kullanımı ve sıcaklıklar normal durumda nette biraz araştırdım sorunun harddiskten kaynaklandıgı yazmış  bu seferde flash bellekte müzik dinledigimde sorun yine aynı. son olarak kasada kısa devre olabilecegini düşünüyorum. bilgisayarım masaüstü. sıcaklık degerlerini ve pc özelliklerini aşagıda belirttim böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilirmi.

Psu : fsp epsilon 80plus 700w

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Aynı sorun bendede var neden bilmiyorum.Topraklama diye düşünüyorum ama hiç denemedim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

yukarı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek
    gokcan bunu yazdı

Aynı sorun bendede var neden bilmiyorum.Topraklama diye düşünüyorum ama hiç denemedim.

topraklama olabilir ama daha önceden böyle bir sorun yoktu durup dururken ortaya cıktı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

çoğu kişide vardır sanırım bende de oluyor 2+1 sistem var elektiriğe bağlı iken kendi kendine uğulduyor cihaz

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

çoğu kişide vardır sanırım bende de oluyor 2+1 sistem var elektiriğe bağlı iken kendi kendine uğulduyor cihaz

Cdroom u ac icine birtane Tofranil salla ses mes kalmaz :)

Ayni sorun bendede var ornek : program actigim zaman cizirti sesi geliyor yada birseye tikladigim zaman .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Bendede onceden yoktu 3 yil sonra oldu..evde toprak hat olsa deniycemde yok ki...Ama vaktim olursa yakinda kurcalarim...terzi sokuk hesabi =)

Toplam Hit: 1475 Toplam Mesaj: 7