Pc De Ps2 Oynama?
-
pc de ps2 nasıl o ynanır ps1 i pc de oynayabiliyorum programı yok ama ps2 yi nası oynarım?
ps1 inkini isterseniz veririm
-
-
aga şimdi biraz daha açıklayıcı ollursan iyi olur.sen bilgisayarda ps oynamak istiyorsna biras mantıksız yav :S
çünkü playststionun cdleri ayrı bilgisayarın cdleri ayrı bir formatta.
ps de ki lensin de bilgisayarda cdnin okunudğu yerde bulunan sistemden farklı bir yapıysa sahip nasıl oluyor o iş kesin bişey diyeme ama olmaz sanırım ben o iş için çok ugrastım bir tek ps lensini koymadığım kaldı :D
hem zaten ps cdleri ps kollarına göre programlanmıyor mu klavyeyle falan nasıl oynayacan ama kesin bişey diyemem biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim.
-
ya arkadaşım bende ps1 war bilgisayarda nasıl oynayabilirim
-
ic3 sunu demis
----------------------------------------
aga şimdi biraz daha açıklayıcı ollursan iyi olur.sen bilgisayarda ps oynamak istiyorsna biras mantıksız yav :S
çünkü playststionun cdleri ayrı bilgisayarın cdleri ayrı bir formatta.
ps de ki lensin de bilgisayarda cdnin okunudğu yerde bulunan sistemden farklı bir yapıysa sahip nasıl oluyor o iş kesin bişey diyeme ama olmaz sanırım ben o iş için çok ugrastım bir tek ps lensini koymadığım kaldı :D
hem zaten ps cdleri ps kollarına göre programlanmıyor mu klavyeyle falan nasıl oynayacan ama kesin bişey diyemem biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim.
-----------------------------------------
http://www2.turkvista.net/files/download/ftpturk/bleemv15b.zip
Playstation
oyunlarını
bilgisayarda oynayabilmenizi sağlayan program.
bu ps1 için ben ps2 olan i.inkini diyıorum
-
Emulator olmasina var da calistirmasina calistiriyo da ama hem cok yawas hemde sadece belirli oyunlari,demolari v.s calistiriyor adam gibi emulator cikmadi cikacaginida sanmam..olanlari denemek icinde dvd romunu olmasi lazim..
-
gladionun werdiği adresde hepsi war daha ne konuşuonuz ne yorum yapıonuz :)