folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Pc De Video İşlerinden Anlayanlar Bakabilir Mi?

Pc De Video İşlerinden Anlayanlar Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler bir arkadaşa doğum günü hediyesi olarak küçük belgesel gibi bi video hazırlamayı düşünüyorum. Video da o kişinin diğer arkadasları,öğretmeni yada kuaförü ile alakalı videolar olcak. videoları digital fot. makinasında cekiyorum. 
    Ancak düzenleme işlerini hangi programda yapabilirim. Videolar arası geçişler veya sonundaki cast kısmı felan.  1-2 dk lık 5-10 video düşünün ve en sonunda hepsini tek bi klip haline getiricem. Bunun icin en uygun program ne olmalı. Kullanımı da kolay olsun biraz zira kurcalıcak vaktim pek kalmadı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Bu aralar tahribat ta sıkıyönetim var konu başlığını kapsayan maddeler mevcut yanılmıyorsam.Ama aradığın program format factory.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Format factory. baktım simdi ama videoyu dönüştürüyo sadce. Ben cektiğim kısa videoları birlestireceğim tam anlamıyla klip yapabileceğim bi program arıyodum hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

windows movie maker işini görür

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Windows movie maker.

Eğer biraz daha profesyonel birşey arıyorsan sony vegas pro.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kuklaci
    kuklaci's avatar
    Erkek

bu işi yapabileceğin en iyi programlardan birisi adobe premiere hem pratik hem de çok profesyonel bir program..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

Meraclitus bunu yazdı:
    -----------------------------

windows movie maker işini görür

-----------------------------

Arkadaşında dediği gibi en kolayı budur. Tavsiye edilir..

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    FF keser böler birleştirir yapıştırır slayt yapar altyazı yapar kırpar biçimlendirir slow motion yapar 6-7 yıldan bu yana uload ve camtasia kullandım.son birkaç yıldır sony vegas kullanıyorum profesyonelce dersek.ama ne hikmetse aynı oranlada belki daha fazla oranla format factory kullanıyorum.bence programı biraz karıştır sadece convert yapmadığını görürsün.bu arada şu windows movie maker nasıl bir programdır diye açıp kullanmadığım bir programdır.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 8