Pc De Video İşlerinden Anlayanlar Bakabilir Mi?
-
Beyler bir arkadaşa doğum günü hediyesi olarak küçük belgesel gibi bi video hazırlamayı düşünüyorum. Video da o kişinin diğer arkadasları,öğretmeni yada kuaförü ile alakalı videolar olcak. videoları digital fot. makinasında cekiyorum.
Ancak düzenleme işlerini hangi programda yapabilirim. Videolar arası geçişler veya sonundaki cast kısmı felan. 1-2 dk lık 5-10 video düşünün ve en sonunda hepsini tek bi klip haline getiricem. Bunun icin en uygun program ne olmalı. Kullanımı da kolay olsun biraz zira kurcalıcak vaktim pek kalmadı.
-
Bu aralar tahribat ta sıkıyönetim var konu başlığını kapsayan maddeler mevcut yanılmıyorsam.Ama aradığın program format factory.
-
Format factory. baktım simdi ama videoyu dönüştürüyo sadce. Ben cektiğim kısa videoları birlestireceğim tam anlamıyla klip yapabileceğim bi program arıyodum hocam
-
windows movie maker işini görür
-
Windows movie maker.
Eğer biraz daha profesyonel birşey arıyorsan sony vegas pro.
-
bu işi yapabileceğin en iyi programlardan birisi adobe premiere hem pratik hem de çok profesyonel bir program..
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------windows movie maker işini görür
-----------------------------Arkadaşında dediği gibi en kolayı budur. Tavsiye edilir..
-
FF keser böler birleştirir yapıştırır slayt yapar altyazı yapar kırpar biçimlendirir slow motion yapar 6-7 yıldan bu yana uload ve camtasia kullandım.son birkaç yıldır sony vegas kullanıyorum profesyonelce dersek.ama ne hikmetse aynı oranlada belki daha fazla oranla format factory kullanıyorum.bence programı biraz karıştır sadece convert yapmadığını görürsün.bu arada şu windows movie maker nasıl bir programdır diye açıp kullanmadığım bir programdır.