Pc-Deki Win7 İso Nasıl Yazdırırım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

pc de kurulum  programlarr-diriverler favori siteler vs.iso olarak win7 yi nasıl yaparım.şu an ki kurulumu silmek istemiyorum.ghost olarak yedegim var.fakat ben xp+win7 olarak iki kurulum yapmak istiyorum.bilgisi olan arkadaşlar yazabilrmi.tşkler.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

tahribatta konusu ya dökümanı paylaşıldı biliyorum.arşive git.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

şu anki programlar kurulu hali ile driverleri yer imleri vs her bişeyi ile direk isoya yazdırılıp

format atıldıktan sonra direk böylemi kurulu geliyor?

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

iso nasıl yazdıracagım c de kurulu win7 yi hepsini.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ben ne yapmaya çalıştığını tam anlamadım hocam

iyice anlatırsan basit çözümler sunabilirim kafam iyice karıştı

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adam bildiğin fantazi kuruyo ya :D diyoki şuanki sistemim kalsın tamam mı ben bunu öyle bi hale getireyimki iso olarak kaydedeyim şuanki sistemi ve kurduğumda aynı böyle kurulsun şuanki sistemi de win 7 sanırım daha sonra bu arkadaş win xp kuracak ve bu sistemi de üstüne ikinci işletim sistemi olarak kuracak olay bu şimdi cevabını veriyoru

Böyle bişey senin açından imkansız kardeş böyle bi soru soruyorsan eğer imkansız zaten çünkü şimdi sana nlite programını anlatıp ordan windows kurulumunu editleyip driverlerini felan ordan yükle diğer prograları da yedek alma programlarıyla yedekle favorilerini de keza şeklinde anlatsam bile şuanki sistemin yine olmayacaktır çünkü sen ghost alıp daha sonra xp yükleyip ghostu ayrı işletim sistemi olarak yükleyemezsin tek çaren format atıp önce xp sonra win 7 kurmak başka türlü yapamazsın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

acronis 11.5 ile tüm sistemi veya diskleri programlarla beraber diğer disklere veya dvd'lere yedeklenebilir. activate startup recovery manager seçeneği ile her açılışta kurtarma için f11'e basınız diye windows açılmadan uyarı veren mekanizma falan kullanışlı. ben işletmenin server'da kullanıyorum. serverda server lisansı diğer bilgisayarlarda workstation lisansı kullanıılmalıdır.

torrent: https://torcache.net/torrent/8169AABBAB2E63DBBA704793A9511A9A33E84C08.torrent

sanacasta tarafından 10/Kas/12 13:08 tarihinde düzenlenmiştir

https://twitter.com/ElliotticianRB
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Alternatif yol :

Norton Ghost dos versiyonunu indir. Onunla imaj al , indirdiğin norton ghost.iso (5-10 mb zaten) onu ultraiso ile açıp , içerisine aldığın imaj dosyasını gönder ve kaydet yazdır .

Bunu yapmandaki amaç botable diski bozmadan içerisine istediğin veriyi göndermek 

Aynısını acronis içinde uyguluyabilirsin , ama onun diskinin boyutu biraz daha yüksek

ReeX tarafından 10/Kas/12 13:09 tarihinde düzenlenmiştir

Gimme Some Tits
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

12 cg cıktı ghost olmadı.dvd ye cekemecegim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    sansar55 bunu yazdı

12 cg cıktı ghost olmadı.dvd ye cekemecegim.

Acroniste 2 dvd ye bölme gibi seçeneklerde vardı haberin olsun

Gimme Some Tits
Toplam Hit: 908 Toplam Mesaj: 10