Pc-Deki Win7 İso Nasıl Yazdırırım?
-
pc de kurulum programlarr-diriverler favori siteler vs.iso olarak win7 yi nasıl yaparım.şu an ki kurulumu silmek istemiyorum.ghost olarak yedegim var.fakat ben xp+win7 olarak iki kurulum yapmak istiyorum.bilgisi olan arkadaşlar yazabilrmi.tşkler.
-
tahribatta konusu ya dökümanı paylaşıldı biliyorum.arşive git.
-
şu anki programlar kurulu hali ile driverleri yer imleri vs her bişeyi ile direk isoya yazdırılıp
format atıldıktan sonra direk böylemi kurulu geliyor?
-
iso nasıl yazdıracagım c de kurulu win7 yi hepsini.
-
ben ne yapmaya çalıştığını tam anlamadım hocam
iyice anlatırsan basit çözümler sunabilirim kafam iyice karıştı
-
adam bildiğin fantazi kuruyo ya :D diyoki şuanki sistemim kalsın tamam mı ben bunu öyle bi hale getireyimki iso olarak kaydedeyim şuanki sistemi ve kurduğumda aynı böyle kurulsun şuanki sistemi de win 7 sanırım daha sonra bu arkadaş win xp kuracak ve bu sistemi de üstüne ikinci işletim sistemi olarak kuracak olay bu şimdi cevabını veriyoru
Böyle bişey senin açından imkansız kardeş böyle bi soru soruyorsan eğer imkansız zaten çünkü şimdi sana nlite programını anlatıp ordan windows kurulumunu editleyip driverlerini felan ordan yükle diğer prograları da yedek alma programlarıyla yedekle favorilerini de keza şeklinde anlatsam bile şuanki sistemin yine olmayacaktır çünkü sen ghost alıp daha sonra xp yükleyip ghostu ayrı işletim sistemi olarak yükleyemezsin tek çaren format atıp önce xp sonra win 7 kurmak başka türlü yapamazsın
-
acronis 11.5 ile tüm sistemi veya diskleri programlarla beraber diğer disklere veya dvd'lere yedeklenebilir. activate startup recovery manager seçeneği ile her açılışta kurtarma için f11'e basınız diye windows açılmadan uyarı veren mekanizma falan kullanışlı. ben işletmenin server'da kullanıyorum. serverda server lisansı diğer bilgisayarlarda workstation lisansı kullanıılmalıdır.
torrent: https://torcache.net/torrent/8169AABBAB2E63DBBA704793A9511A9A33E84C08.torrent
sanacasta tarafından 10/Kas/12 13:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Alternatif yol :
Norton Ghost dos versiyonunu indir. Onunla imaj al , indirdiğin norton ghost.iso (5-10 mb zaten) onu ultraiso ile açıp , içerisine aldığın imaj dosyasını gönder ve kaydet yazdır .
Bunu yapmandaki amaç botable diski bozmadan içerisine istediğin veriyi göndermek
Aynısını acronis içinde uyguluyabilirsin , ama onun diskinin boyutu biraz daha yüksek
ReeX tarafından 10/Kas/12 13:09 tarihinde düzenlenmiştir -
12 cg cıktı ghost olmadı.dvd ye cekemecegim.
-
sansar55 bunu yazdı
12 cg cıktı ghost olmadı.dvd ye cekemecegim.
Acroniste 2 dvd ye bölme gibi seçeneklerde vardı haberin olsun