folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc Den Ses Çıkıyor Çözemedim

Pc Den Ses Çıkıyor Çözemedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

ya pc yi aldım alalı bi ses çıkıyor uyuz oluyorum artık tak dedi yani :D

olay şöyle bu her zaman olmuyor ama arada sırada mouseun sağ veya sol tuşunu tıkladığım zaman sanki kasanın arkasına bişeyler vuruluyomuş gibi ses çıkıyor bildiğin tak sesi ama tok bi ses yani..  kablomu vuruyor filan diye pc yi çıkardım meydana denemeler yaptım kablodan değil. resmen fareye tıkladığımda pc nin arkasına vuruluyomuş gibi ses geliyor.. fareyi değiştirdim yine aynı ses.

biraz pc yi kurcalarken de parmağımla kasaya küçük bi dokunuş yine aynı sesin çıkmasına sebep oluyor :| hoparlörden filan gelmiyor ses pc nin arkasından geliyor. opera kullanıyorum mesela sayfayı refresh yaptığımda bile çıkıyor. İnternet yüzünden olacağını sanmıyorum ama :/ oyun oynarkende başıma geliyor.

ben çözemedim bunu ya :/ sebebi nedir bunun?

anakart modeli gigabyte x38-DQ6  kasa olarak hurricane feel II kasa kullanıyorum. eski pcde bi sorun yoktu. :/

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    PowerSuplayda Bulunan Fan var Onu değiştirmeyi denemelisin, Büyük ihtimal Fandaki Dengesizlik Sebep oluyor olabilir, Yada basitçe bişey dene önce, Tornavidayla Çok Sıkışmış olabilir az bi gevşet ama az bişey. Vidaları Gevşet bi bak olmadı değiştir. Aklıma başkada bişey gelmedi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    ne alaka diyebilirsin amam prizin topraklamasına bi bak.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    %90 power den geliyo bendede açılırken geliyo...
Toplam Hit: 1086 Toplam Mesaj: 4