PC Dergileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Yaw kardeşlerim ben pc net almaya başladım yaklaşık7 sene önce sonra bir ara chip e döndüm arada baya zaman geçti sonra pc net e döndüm son zamanlarda 2-3 aydır onu alıyorum ama gördümki adamlar konuları döndürüp döndürüp veriyorlar paso reklam ya ben çok geliştim ya bunlar alay ediyo 2 sayı önceki konu aynı değişen birşey yok tahribatın forumu inanın onu sonra sıfır bırakır bana bir pc dergisi tavsiye edinki(fiyat önemli değil) bilmediğim şeyleri öğretsin araştırıcı olsun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca eğer profesyonel anlamda iyi şeyler yapmak istiyorsan Windows & .NET Magazine dergisini tavsiye ediyorum,gerçekten güzel,ayrıntılı bilgiyi burdan bulabilirsin

http://www.winnetmag.com.tr/

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    aga bence dergiyi tht karşılaştırma.
    tabii ki tbt de bilgi seviyesi daha yuksek ama o bir dergi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Dostum, ilk başlarda fazla bir şey bilmediğin için her şey yabancı gelir ve ilgini çeker. Aynı sorun bende de war. Şimdi chip dergisini içindeki 10 sayfa için alıom. arada gözden kaçırdığım bir şeyler wardır die okuom.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Yaf hocalar Windows & .NET Magazine dergisine bir terfi edin bakın bakalım dergi nasıl oluyormuş.Bazı konuları da çok ağır a.q. Zaten o da chip in çıkardığı bir dergi.Gerçekten süper,alın okuyun o zaman ne dediğimi anlarsınız

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1514 Toplam Mesaj: 5