PC Dergileri
-
Yaw kardeşlerim ben pc net almaya başladım yaklaşık7 sene önce sonra bir ara chip e döndüm arada baya zaman geçti sonra pc net e döndüm son zamanlarda 2-3 aydır onu alıyorum ama gördümki adamlar konuları döndürüp döndürüp veriyorlar paso reklam ya ben çok geliştim ya bunlar alay ediyo 2 sayı önceki konu aynı değişen birşey yok tahribatın forumu inanın onu sonra sıfır bırakır bana bir pc dergisi tavsiye edinki(fiyat önemli değil) bilmediğim şeyleri öğretsin araştırıcı olsun
-
Hoca eğer profesyonel anlamda iyi şeyler yapmak istiyorsan Windows & .NET Magazine dergisini tavsiye ediyorum,gerçekten güzel,ayrıntılı bilgiyi burdan bulabilirsin
http://www.winnetmag.com.tr/ -
aga bence dergiyi tht karşılaştırma.
tabii ki tbt de bilgi seviyesi daha yuksek ama o bir dergi -
Dostum, ilk başlarda fazla bir şey bilmediğin için her şey yabancı gelir ve ilgini çeker. Aynı sorun bende de war. Şimdi chip dergisini içindeki 10 sayfa için alıom. arada gözden kaçırdığım bir şeyler wardır die okuom.
-
Yaf hocalar Windows & .NET Magazine dergisine bir terfi edin bakın bakalım dergi nasıl oluyormuş.Bazı konuları da çok ağır a.q. Zaten o da chip in çıkardığı bir dergi.Gerçekten süper,alın okuyun o zaman ne dediğimi anlarsınız
Toplam Hit: 1514 Toplam Mesaj: 5