Pc Donma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler ısınma felan olmuyor ekran kafasına göre bazen donuyor oylece kalıyor mouse felan hareket etmıyor.Bu neden olabilir ? gecen gun reset attım bilgisayar çöktü. bu sorunu nasıl cozecegım.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

harddisk ışığı sürekli yanık mı kalıyor donduğunda?

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Amd işlemci mi kullanıyorsunuz hocam ? düşük özellikde bir işlemci  ise donma yapar. bende de yapıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hıc dıkkat etmedım ona hoca ? ekran driverinden kaynaklanırmı ? Xp kurulu .

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ruhii bunu yazdı

Amd işlemci mi kullanıyorsunuz hocam ? düşük özellikde bir işlemci  ise donma yapar. bende de yapıyor.

Intel işlemci hocam bilgisayar güclü Driver den kaynaklı dıye dusunuyorum ama onu nasıl bulabilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Driver Genius ile bütün driverleri günceller istersen. yararı olabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

donduğund işlemci kullanımı ne seviyede ısınmıyor demişsin anakart ısısını kontrol ettinmi hdd tarattınmı power enerji ve ısısı ne alemde vss..

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

donduğund işlemci kullanımı ne seviyede ısınmıyor demişsin anakart ısısını kontrol ettinmi hdd tarattınmı power enerji ve ısısı ne alemde vss..

Onları nasıl kontrol edebilirim

Toplam Hit: 605 Toplam Mesaj: 8