folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pc Fanından Anlayanlar?

Pc Fanından Anlayanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

3 yıllık hp bir kasa var elimde.

önceden yüklemeleri açar uyurdum seside hiç çıkmadzı.

artık iyice ötmeye uyurken değil başındayken bile kafamı tırmalıyor  2 3 kere açtım toz aldım ona rağmen değişim yok vede bazen kapanmaya bile başladı.

çok anlamam ben bu işlerden.

işlemcinin üzerinde bir fan var onun fiyatı nedir standarmtıdır onalr birde arkasında biryerlerdede iki adet fan var onların da değiştirilmesi gerekirmi maliyeti nedir ne tavsiye edersiniz sessizliğine kavuşurmu pc bi sorayım dedim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

10-15 usd arasıdır fiyatları 8 usd olanlar haftasına yine ses çıkarır, kendinden macunlu fan alma, termal macunu sıvamadan çok ince bir yüzey şeklinde işlemci ile soğutucu arasına kendin sür.

edit: kendi fanını da önce ılık suda yıkar, sonra okside etmeden kurutabilirsen (önce fön makinesi sonra kalorifer) fan almana gerek kalmaz. slot işlemciler döneminde fanlar iyi para ediyordu, tıkanan fanları alırdım 30 - 40 tane çöp parasıydı, kaynar suya atardım, hepsinin pisliğini çözer tozunu alırdım , kurutma makinesine atar kuruturdum ve yüzde 80 i çalışırdı :D sonra adedini 10 usd den satardım tey tey ne günlerdi be.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eğer elinden geliyorsa fanların içine bir iki damla makine yağı damlat ses kesilecektir işlemci fanı içinse model bilmeden öneri olmaz everest veya aida64 ile bir sistem dökümü çıkartırsan daha iyi olur sistemi tanımak adına,o zaman uygun olan işlemci fanı önerilir. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

fanın içide gitmiş olabilir dönmüyordur artık kapalı ise kasa görmessin aç öyle çalıştır bir

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Fanları değiştirince huzur hissedeceksin. Haftalardır süren baş ağrısı bir anda geçmiş gibi oluyor. İşlemcinin soğurucusunun üzerindeki fanlar standart değil. Aldığın fanın tırnakları soğurucuya oturmayabilir(bu yüzdende ses çıkar). Kasaya monteli fanlar ise standart. Yeni soğurucu+fan seti alabilir ya da soğrucuyu söküp yanında götürerek uygun fan bulabilirsin.

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

kısa ve öz kontak spreyi ile 1   2  kere sık ne ses kalır ne arıza

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 6