Pc Format Attım Hala Pc Çok Kasıyor..
-
İyi Günler arkadaşlar.. Bugün bilgisayarımın çok yavaşladığını gördüm virüs girmiştir dedim virüs taraması yaptım bazı virüsler silindi.Sonra oyuna girdim 15-20 dk oynadıktan sonra aniden pc reset attı ve ekrana C/Windows/Config böyle bşeylerdi , hata verdi sonra format atmayı denedim bilgisayarım çok kasmaya başladı.Şuan bile çok zor yazıyorum.... Ayrıca Bilgisayarım'a girip Sağ tık-Özellikler Diyince Bİlgisayarımın özellikleri yazıyordu ama Şuan sadece RAM miktarnı yazıyor.(Örn: 768 MB).Önceden İşlemcinin markasını falan yazıyordu.Bu hata işlemciden kaynaklanabilir mi lütfen yardımcı olursanız sevinirim
-
kurtarma cd kullandıysan virüs yemişe bi cacık tesir etmez.
direkt format attıysanda. diyelimki sistem c de kurulu ayıklamak istediklerinide d ye koydun diyelim . format attıktan sonra senin girdiğin ilk yer d dosyası olucak dimi /: tabi o ara virüs taramasından geçirmeyi göz ardı ettin /:
en iyisi bi format daha çak sağlam olsun /:
-
İkisinede format attım C ve D
-
tamamen baştan format çak bütün diskleri yeniden yapılandır ayrıca bilgisayar özelliklerini zorlayacak bir işletim sistemi kurma :|
-
HoLyJunior bunu yazdı:
-----------------------------İkisinede format attım C ve D
-----------------------------aynı anda ikisinedemi yoksa teker teker mi attın? /:
-
İkisinide aynı anda attım
-
HoLyJunior bunu yazdı:
-----------------------------
İkisinide aynı anda attım
-----------------------------o zaman işler kritik hocam /: hafıza dağılımını pert etmişsin a.qim /: baştan bi format çak kökten temizlik yap /: belki o zaman e ye çif tıklayınca girersin /:
-
Kökten temizle derken gene aynı anda c ve d silicem öylemi
-
Windows'u kurarken kurulum ekranında tüm bölümleri sil tekrar oluştur. Kurduktan sonra da usb bellek falan takarsan tüm gizli dosyaları göster. Bilgisayarıma gir üstten klasörlere tıkla. Soldan sürücüyü seç. Bu şekilde girersen bellekteki virüs bulaşmaz.Virüs varsa görürsün zaten silersin. Autorun.inf dosyasını sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatana kadar çift tıklayarak girme belleğe.
-
DarkSkull bunu yazdı:
Windows'u kurarken kurulum ekranında tüm bölümleri sil tekrar oluştur. Kurduktan sonra da usb bellek falan takarsan tüm gizli dosyaları göster. Bilgisayarıma gir üstten klasörlere tıkla. Soldan sürücüyü seç. Bu şekilde girersen bellekteki virüs bulaşmaz.Virüs varsa görürsün zaten silersin. Autorun.inf dosyasını sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatana kadar çift tıklayarak girme belleğe.
Saol denicem hocam