Pc Güncelleme İçin Destek Talebi
-
Nihayet Bilgisayarı Toparladım.
arkadaşlar merhaba zamanında bu sistemi almıştım . rdm2, fallout 4, warzone , civ6 gibi oyunlar oynuyorum arada. biraz güncellemek istiyorum açıkçası . direkt eran kartını 3060 filan yapsam farkeder mi yoksa işlemci ram vs gibi yeniliklerde yapmam gerekir mi?
20 25 bin bütçem var diyebiliriz. ama açıkçası ne yapmam gerekiyor tam kestiremiyorum. O yüzden buraya sorayım dedim
-
sadece ekran kartı alırsan oyunlarda 1080p de işlemci darboğaz yapabilir hocam.
https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/
-
elimde garantisi devam eden 3070 kart var hocam bu arada, ilgilenirsen satabilirim.
-
SweeneyTodd bunu yazdı
elimde garantisi devam eden 3070 kart var hocam bu arada, ilgilenirsen satabilirim.
fiyat bilgisi nedir dostum . birde sen neden satıyorsun tam marka model alabilir miyim. Açıkçası peşin biraz zorlayabilir ama duruma göre halledebilir de belki bakalım
-
3060 yidir ama bence 3070-3080 gibi veya üzeri kartlara bak. Ram 32 iyidir. Fazla fazla yeter. Alırken kartların vrami 8gb ve üzeri bit oranı ise 128 ve üzeri olması yeterlidir.
-
rtx 3080 al bi tane yoluına bak. gerekirse cpu overclock yaparsın. başka hiçbir şeye de ihtiyacın yok. temiz bi ikinci el bulsan 13'e falan kapanır diye düşünüyorum.
-
patates bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdı
fiyat bilgisi nedir dostum . birde sen neden satıyorsun tam marka model alabilir miyim. Açıkçası peşin biraz zorlayabilir ama duruma göre halledebilir de belki bakalım
ben yönetmenim hocam, video ve animasyon işleriyle ilgileniyorum, 5070 almayı planlıyorum. fiyat olarak da 10 falan diyebiliriz piyasasına göre.
-
SweeneyTodd bunu yazdıpatates bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdı
ben yönetmenim hocam, video ve animasyon işleriyle ilgileniyorum, 5070 almayı planlıyorum. fiyat olarak da 10 falan diyebiliriz piyasasına göre.
konulu film çekimi olursa forumda kel arkdaslar var bas rolde oynayabilicek
-
duburdovucu bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdıpatates bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdı
konulu film çekimi olursa forumda kel arkdaslar var bas rolde oynayabilicek
konulu yok hocam...