folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc Güncelleme İçin Destek Talebi

Pc Güncelleme İçin Destek Talebi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Nihayet Bilgisayarı Toparladım.

arkadaşlar merhaba zamanında bu sistemi almıştım . rdm2, fallout 4, warzone , civ6 gibi oyunlar oynuyorum arada. biraz güncellemek istiyorum açıkçası . direkt eran kartını 3060 filan yapsam farkeder mi yoksa işlemci ram vs gibi yeniliklerde yapmam gerekir mi?

20 25 bin bütçem var diyebiliriz. ama açıkçası ne yapmam gerekiyor tam kestiremiyorum. O yüzden buraya sorayım dedim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

sadece ekran kartı alırsan oyunlarda 1080p de işlemci darboğaz yapabilir hocam.

https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

elimde garantisi devam eden 3070 kart var hocam bu arada, ilgilenirsen satabilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    SweeneyTodd bunu yazdı

elimde garantisi devam eden 3070 kart var hocam bu arada, ilgilenirsen satabilirim.

fiyat bilgisi nedir dostum . birde sen neden satıyorsun tam marka model alabilir miyim. Açıkçası peşin biraz zorlayabilir ama duruma göre halledebilir de belki bakalım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

3060 yidir ama bence 3070-3080 gibi veya üzeri kartlara bak. Ram 32 iyidir. Fazla fazla yeter. Alırken kartların vrami 8gb ve üzeri bit oranı ise 128 ve üzeri olması yeterlidir.

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

rtx 3080 al bi tane yoluına bak. gerekirse cpu overclock yaparsın.  başka hiçbir şeye de ihtiyacın yok. temiz bi ikinci el bulsan 13'e falan kapanır diye düşünüyorum. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    SweeneyTodd bunu yazdı

fiyat bilgisi nedir dostum . birde sen neden satıyorsun tam marka model alabilir miyim. Açıkçası peşin biraz zorlayabilir ama duruma göre halledebilir de belki bakalım

ben yönetmenim hocam, video ve animasyon işleriyle ilgileniyorum, 5070 almayı planlıyorum. fiyat olarak da 10 falan diyebiliriz piyasasına göre. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek
    SweeneyTodd bunu yazdı
    patates bunu yazdı
    SweeneyTodd bunu yazdı

ben yönetmenim hocam, video ve animasyon işleriyle ilgileniyorum, 5070 almayı planlıyorum. fiyat olarak da 10 falan diyebiliriz piyasasına göre. 

konulu film çekimi olursa forumda kel arkdaslar var bas rolde oynayabilicek

ama dil göte parmak atılır. analdır oraldır bunlar moraldır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    duburdovucu bunu yazdı
    SweeneyTodd bunu yazdı
    patates bunu yazdı
    SweeneyTodd bunu yazdı

konulu film çekimi olursa forumda kel arkdaslar var bas rolde oynayabilicek

konulu yok hocam... 

Toplam Hit: 661 Toplam Mesaj: 9
pc toplama