Pc Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

eski bir program çok basit ama eğlenceli dikkat etmeniz ereken sadece RS kısmı yes olacak  sonra sag tusa basıp pc ye gir diyorsunuz eger paylaşıma açık herhan gi bir klosörü varsa hooop içerdesiniz genelde acemi kullanıcıları  pek fazla admin şifresi koymazlar bu sebebden çok kek yakalayacagınıza eminim... kurban bulmak içinde  NBS kısmına geliyosunuz ıp taratıyorsunuz örneğim 85.97.158.1.  ile 85.97.158.255 bu şekilde. bu aralıktaki tüm kekleri göster diyonuz sonra dalıyonuz PC lere hade kolay gelsin

http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=0M34I1OBG3A21VQHS1FFES4H4

Bir dip nott düşüyüm dedim konuyla alakasız ama : Kaans nıcklı arkadasla benı aynı kişi sanan bir şahıs var sadece guluyorum ve bu vatandaş rütbeli birisi :)

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThE_bLuE
    ThE_bLuE's avatar
    Erkek
    arkadaşım link'i   kontrol edermisin.....bozuk

imza yoq parmak bassam olurmu :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Arkadaşım YIL 2005 ve sen hala IP taratmaktan yanasın... Dünya üzerinde ki Ip sayısını biliyormusun? Başaka bir deyişle Ip aralığını verdikten sonra kac yüz kere daha IP aralığı vereceksin? Bu şekilde PC hackleyipte zevk alabiliyorsan ne ala...!!!

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
Toplam Hit: 2811 Toplam Mesaj: 3