Pc Hakkında Çıldırma Noktasındayım
-
belirli bi süredir explorer hata weriodu chorme kurdum ama pc de şuan herşey hata werio yani sürekli bi kitlenme söz konusu müzik çalmaya dewam edio ama mouse a kadar herşey kitlenio bende öle mal gibi kalıorum pc yi kapatamıorum bile bataryasını çıkartıorum öle kapatıp açıorum işletim sistemi win 7 pc de ısınma sorunuda yok pc soğutucu war ws çıldırcam bu msjı bile kaç dakkada yazdım donmasından :S napmam lazım
pc internete bağlı olsada olmasada sorun aynı :S bilgisayara bile girerken donuo saat çıkıo bekliom :S
-
bi spy vs. kaynaklı sorun olabilir temiz format atmayı deneyebilirsin en garanti çözüm.
-
aynı olaylar benim de başıma gelseydi sistem geri yükleme de işe yaramazsa acımam formatı çakarım. içindekileri yedeklemeye de uğraşmam.
-
xxxx.exe vardı zaten kanka pc'inde.
spy yada virüs türü bişi kesin var.
ben sana antivirüs önerdim ama aslında en garantisi kesin bi format çekmek :/
-
format at fakat. daha önce kurduğun cd'yi değiştir. katılımsız bir w7 kurmalısın.
bir de güncel antivirus.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kanka onu yaptım zate işe yaramadı tam tersi anasını satiim sanki anlamış gibi sawaş açtı bana iice boksa sardı o x lerin alayının bacaklarına sokucam hata wermeyen bişe kalmadı :S
-
pm attım.
-
combofix çek büyük ihtimal düzelir halledemezsen söyle daha detaylı önerilerde bulunalım ama kanımca combofix halleder yalnız combofix çekmeden önce internet kablosunu çek.
-
kapatmak için bataryayı çıkarıp takmana gerek yok, açma/kapama düğmesine basık tut kapanır :)))
sağlam bi virüs yemişin temizlenmeli ya da format
-
irwa bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------kanka onu yaptım zate işe yaramadı tam tersi anasını satiim sanki anlamış gibi sawaş açtı bana iice boksa sardı o x lerin alayının bacaklarına sokucam hata wermeyen bişe kalmadı :S
-----------------------------format çekmeyi bilmediğinden halledememişsin şimdi pc'de geri yükleme noktaları var sen onu kapatmakdan format çekersen virüs silinmez virüs kendisini geri yükleme noktasına saklar sistem tekrar kurulunca ordan tekrar kendini aktifleştirir simdi nasıl kapacağım diye soracak olursan bilgisayarıma sağ tıkla Sırası ile Özellikler > Açılan yerden Sistem Geri Yükleme ve buradan'da bütün sürücülerdeki geri yüklemeyi kapat'ı seç uygula tamam de öyle format çek formattan sonra mutlaka bir combofix çek ama istersen format çekmeden evvel internet kablosunu çekip combofix çek pc'ye belki format'a gerek kalmaz
-
ne kullanyorsan bırak kendine bir ikarus lisansı al bide bilgisayarına ikarus yükle en iyi çözüm ama artık virüsler pcye girmiş tabi önce bir format at