Pc İçin Kaliteli Bir Kulaklık Seçiminde Yardımcı Olurmusunuz
-
Arkadaşlar selam bu aralar sağlam bir kulaklık almayı düşünüyorum bass gücü iyi derecede olan bir kulaklık arıyorum yıllar önce
Plantronics DSP 500 almıştım ve birkaç ay önce tamamen arızalandı çok dayandı yani sonrasında Plantronics Gamecom 777 aldım ve DSP 500 kadar güçlü bir bass'a sahip değildi ve internetten satışa sundum ve sattım DSP 500'deki bass mükemmel derecedeydi ve onun gibi bir kulaklık arıyorum müzik ve oyun için alıcam
gamecom 777 nin 5.1 özelliği var sadece bassları DSP 500 kadar kaliteli değil
sizlerin önerilerinizi alayım istedim
Teşekkürler.
PLANTRONICS DSP 500

PLANTRONICS GAMECOM 777

-
Bunların 2 sinide kullandım bu modeli şuan cafemde kullanıyorum müşteriler memnun gayet :)

Bunuda Evde Kullanıyordum

-
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------Bunların 2 sinide kullandım bu modeli şuan cafemde kullanıyorum müşteriler memnun gayet :)
-----------------------------kalsın hocam
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/studio-dj-kulaklik-48011379#aciklama
-----------------------------hocam link vermişsin iyi güzel de kullandınmı bunu hiç ?
ve bundan iyi bir sonuç almak için mixer benzeri güçlü bir ses çıkışı olması gerekiyor ben pc den alıcam benim kullandıklarımın üzerinde ses kartları mevcut
-
Hocam ben
sennheiser hd 202 kullanıyorum, oldukça sağlam ve kaliteli ses veren birk ulaklık.
Ancak bass istiyorsan eğer sennheiser hd 205 almanı öneririm. Onu kullanmasamda özellik olarak basların güçlendirildiğini biliyorum. Sanırım diğer konularda da 202 kadar vardır.
-
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/studio-dj-kulaklik-48011379#aciklama
-----------------------------hocam link vermişsin iyi güzel de kullandınmı bunu hiç ?
ve bundan iyi bir sonuç almak için mixer benzeri güçlü bir ses çıkışı olması gerekiyor ben pc den alıcam benim kullandıklarımın üzerinde ses kartları mevcut
-----------------------------
Evet kullaniyorum gerek dj setupda gerek telefonda gerek bilgisayarda hepsinde ayni performansi aliyorum -
kesinlikle sennheiserin hd 238 modelini tavsiye ederim. Bass kalitesi çok iyi
-
bilgiler için teşekkürler arkadaşlar
içlerinden birini seçicem artık saolun