Pc İçin Yardım Acil...
-
selam müritler
arkadaşla konuşurken öğrendim pc sinde sorun varmış ne olduğunu sordum
dediğine göre;
pc ye format atmış (xp home edition) format tamalanınca lütfen bekleyiniz yazısı çıkmış ardından siyah bir ekran (tahminimce cmd) çıkmış sonra pc donmuş kalmış hiçbir şey yapamayınca pc yi kapatmış bir süre sorna tekrar açmış pc düzgün çalışmaya başlamış ardından nete gireyim bari demiş IE tıklayınca pc yne odnmuş reset atmış ve bu kısır döndü biraz sürmüş şimdi ne yapması laım işlemcide sorun var diyo ama işlemcide olma böyle yapmazdı tahminimce
nasıl çözülür bu sorun
-
Bana donanımsal bir hata gibi gelmedi hocam. Hem zaten olsaydı, format atmadan önce de aynı hatalar ile karşılaşması muhtemeldi (onu yazmamışsın, olmadığını düşünerek konuşuyorum). Bana sorarsan format atarken bazı dosyaların eksik yüklenmesi nedeni ile işletim sisteminde aksaklıklar çıkmış olabilir. Silip tekrar yüklemesini tavsiye ederim. Eğer o da olmazsa, başka bir XP CD si ile denesin. Ama mutlaka HDD yi biçimlendirirken çabuk olanını seçmesin. Uzun uzun biçimlendirsin HDD yi ;)
-
format cd Tam yüklenmemişeksik dosyalar Var, işlemci Diyorsun işlemciyle Alaka Birsey degil işlemci fanı tozlu Olabilir ama formatı düzgün atıpta Bunları VEriyorsa format cd Eksıklık Vardır, yeni baska Bir format cd İle format atarsa düzelir Düzelmese işlemcinin fanını tozunu bir alsın ramlerı cıkırap takabılırde Bazen pc Ne Yaptıgı Belli OlMuytor Bunlara KArsı halen duruyorsa işlem Görmüyorsa Bilen birine gönderın Bır El Atsn.
-
saolun beyler teşekürrler
-
Konu gereksizliği yapmadan senin konunun altıdna bir soru sormak istiyorum hocam ;
Pc ye format attıktan sora Bütün driverlarını yükleyip Pc yi Kapattım.. Bir kaç saat sora Pc yi açmaya Çalıştığımda ise makine kendi kendine açılıp kapanmaya başladı ekrana görüntüyü vermeden 5 sn. debir açılıp kapanıyordu..Şimdi Hiç Açılmıyor Sebebi Nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim..Saygılar...
-
Hiç açılmıyordan kastettiğiniz nedir?
-
Orjinal xp cd si kullansın.
Perfect xp falan o cızırtılara girmesin ayrıca warolan windows klasörünü silip tekrar yüklesin bi
-
kesin format ve yeni kurulum kurdugu windows surumunde sıkıntı var muhtemel deneme yapmıs yeni bişeyi :D
edit bu konudaki herkese format lazım demedi demeyin :D 2 side driver sorunu değil