PC Kafayı Yedi
-
bilmiyorum ne oldu ya durup dururken bazı dosyalar siliniyor pc den. şimdide mp3 çalmıyor.
mplayer2.exe silindi diyor. bu ne demek oluyor? -
>>Burculi<<
Ne yazikki üzülerek söylüyorum ki P.C nizi C:\FORMAT C:/u
Yapmali ve WINDOWS´unuzu yeniden yükleseniz daha iyi olur .
Bu arada Firewall´i size tavsiye ederim .
Unutmayin derhal P.C nizi formatlayin .
Sanirim ne demek istedigimi anladiniz .
P.C nizde VIRUS var !!
Selamlar
-
COMMANDO1 çok tşkk
-
sevindinmi simdi :)
-
>>Burcinli<<<
Eica ederim .
Benim bilemedigim bir sey olursa bende size sorarim

-
1 exe yi kendin bulabiliyormusun?
2 yeniden yüklemeyi denedin mi (denediysen ne oldu)
3 sadece mplayer i açarken mi sorun yaşıyorsun (başka exelerdede hata msj ı alıyormusun?) -
>RNA< Kardes bu olay aynisi arkadasimin basinada geldigi gibi bu tür hatalari gidermek birazcik risikolu .
Benim arkadasimin bilgisayarindan WORM.exe vikti yani virus cikti .
Bu virus cesitlerinin milyonlarca oldugunu sende biliyorsun .
Bir datay girdiginde bilgisayara ,Tabii bu sakli dosyalarinin icine kopyalanacaginida biliyorsun .
Ilerki zamandada daha büyük bir zarar gelmektense komple formatlansin daha iyi .
Sayet mplayer2 de hata olup olmadigini söyle kontrol etmek gerekir aslinda .
mplayer2 programini derhal komple silinicek .
Daha sonra yeniden mplayer2 yüklendiginde ayni hata görülüyorsa yine.
Tabiii bu bir takim problemler yaraticagina inaniyorum . mplayer2 calistirdiginizda bilgisayariniz donuyorsa veya mavi görüntüye geciyorsa yada hic calmayip hata mesajlari veriyorsa .
Bu bilgisayarin alt taban programlarinda bir hata olustugu anlaminda demektir .
P.C deki mplayer2 silinip yeniden yüklediginde .
Bu seferde bilgisayariniz her iki sarki dinlemenizde donucaktir , yada mavi görüntüde kalicaktir .
Tabiii buda .exe / .com / .sys dosyalarindan kaynaklaniyor ,
Bu mplayer2 silip yeniden kopyaladiginiz da , sanmayinki bilgisayariniz tüm programlari sildi.
Bazi Programalri silmeye kalktiginizda .
Sanaldaki Programi sinel [Göözle görülen programlari] .
Sakli alt taban programini o yörede birakik.
mplayer2 kopyalarken o yeni yüklenen dosyalar yeniden o sakli doslalarin üzerine yüklemeye calisicaktir.
mplayer2 in ilk önceki programlarin ,Bilgisayariniz da bulundugu icin yüklenirken atlar hep o programlari , Bir kac gün iyi gider daha sonra yine ayni problemlerle karsilasa bilirsin .
Buda VIRUS yada WORM , STR elementlerinin P,C nize girmis oldugunu göstermektedir !!

-
yazdığım şıklları denemesi halinde problem şekillenecek diye düşünüyorum boş yere format attırmakda istemezsin herhale dimi?
Toplam Hit: 2007 Toplam Mesaj: 8