Pc Kasılınca Resetleniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
     Ben mesela bir oyun oynuyorum oyunun ortasında kasadan çıt diye ses geliyor ekran gidiyor pc resetleniyor.Sadece oyun oynarken değil operayı değişik temalarla kullanıyorum ağır tema kullanıp video izlerken bide 2-3 pencere daha acıksa yine kesiliyor.Bu eskiden az az oluyordu simdi sık sık oluyor.Kasanın tozunu en son 3 ay önce aldım.Virüs taraması yaptım 3 gün önce virüs yoktu.Sebep ne olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

kasadan değil hdden geliodur ve aşırı kasıyodur (:

hddnin yolu pek iyi değil verilerini yedekle gidici yani. hdd kafa vuruyor çok uzun gitmez.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    aşırı ısınmadan olur genelde biostan bir kontrol et degerlerı sonra sıcaklıgı gosteren prolarla test et bak bakalım

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ısınmadan oluyodur soğutmada bi problem vardır muhtemelen ki pc kendi kendine imha olmasın diye reset atıyo :D ısı değerlerini kontrol et

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Power sorunu olabilir,Fanlardan birinin dönmemesi işlemçi ekran kartı buna neden olabilir everestle falan işlemçi ile ekran kartı ısılarını bi kontrol et olmadı başka bir power dene.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 5