Pc Koltuğu Tavsiyesi Lazim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Selam muridler. Yillara meydan okuyan koltugum kirildi bi tane almak farz oldu.

Simdi netten bakindim ama tecrube etmis arkadaslarin onerileri daha iyi olur. F/p urunu ariyorum pek fazla para bayilmak istemiyorum gerci para olsa dx filan alir gecerim ama yok :/ 

Otururken beli rahatsiz etmeyen ozellikle kilolu biri icin saglam bisi ariyorum 110 kilo civariyim cunku.

200 civari bisi anca alabilirim sanirim herturlu oneri tavsiyeye acigim.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ben 100 150 liraya bişi almıştım altındaki pistonmudur ne halttır yalan oldu.. o anlamda dikkatli olmanı tavsiye ederim.. ikea dan bak bişilere

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek

http://www.gittigidiyor.com/mobilya?k=bilgisayar+koltu%F0u&gclid=Cj0KEQjwy7qrBRC4lp7_hM3dgIoBEiQA72pCnhQHMTCdKQXsWOYS91h47bC0QMiNmd5i_DIP75noIF0aAkhZ8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Sayfayı incele hocam bir fikir edinirsin.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/adore-mxy120mf-ev-ofis-bilgisayar-koltugu-165844566

Bunun diğer renklerinde bakmanı tavsiye ederim.

Karar senin.

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Terleme yapiyo mu hocam uzun oturma sonrasinda ? Bende ariyorum kullanisli bisey pc icin.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

eğer ofis falan değil ev için arıyorsan aslında başka bir tavsiyem var.

sen rahat bir tv koltuğu al. yüksekliği ayarlanan bilgisayar masası al

ters mantık yani biri böyle konu açmıştı. çok güzl hatta yatakta bile yanına çekip kullanıyorsun

not: zayıflamaya çalışmakta  fena olmazdı. eğer sağlıksal bir sorun değilse. elinde değilse bu mesajı dikkate almayınız.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

eğer ofis falan değil ev için arıyorsan aslında başka bir tavsiyem var.

sen rahat bir tv koltuğu al. yüksekliği ayarlanan bilgisayar masası al

ters mantık yani biri böyle konu açmıştı. çok güzl hatta yatakta bile yanına çekip kullanıyorsun

not: zayıflamaya çalışmakta  fena olmazdı. eğer sağlıksal bir sorun değilse. elinde değilse bu mesajı dikkate almayınız.

sağlık problemi yüzünden kilo alıyorum bu konuyu insanların yüzüne vurman gerçekten çok ayıp bi düşünüp öyle yazmak lazım filan demem tabi müride sadece zevk yemek yemekten zevk alıyorum haliyle kilo yapıyor :F

şu an valideyi 3 saat dil dökerek ikna ettim tekli koltuğu çektim komple oda dizaynı değiştim süper oldu en rahatı böyle. bağdaş bile kurabiliyorum film izlerken oh mis.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 7