Pc Koltuğu Tavsiyesi Lazim
-
Selam muridler. Yillara meydan okuyan koltugum kirildi bi tane almak farz oldu.
Simdi netten bakindim ama tecrube etmis arkadaslarin onerileri daha iyi olur. F/p urunu ariyorum pek fazla para bayilmak istemiyorum gerci para olsa dx filan alir gecerim ama yok :/
Otururken beli rahatsiz etmeyen ozellikle kilolu biri icin saglam bisi ariyorum 110 kilo civariyim cunku.
200 civari bisi anca alabilirim sanirim herturlu oneri tavsiyeye acigim.
-
ben 100 150 liraya bişi almıştım altındaki pistonmudur ne halttır yalan oldu.. o anlamda dikkatli olmanı tavsiye ederim.. ikea dan bak bişilere
-
Sayfayı incele hocam bir fikir edinirsin.
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/adore-mxy120mf-ev-ofis-bilgisayar-koltugu-165844566
Bunun diğer renklerinde bakmanı tavsiye ederim.
Karar senin.
-
-
costantin bunu yazdı
Terleme yapiyo mu hocam uzun oturma sonrasinda ? Bende ariyorum kullanisli bisey pc icin.
-
eğer ofis falan değil ev için arıyorsan aslında başka bir tavsiyem var.
sen rahat bir tv koltuğu al. yüksekliği ayarlanan bilgisayar masası al
ters mantık yani biri böyle konu açmıştı. çok güzl hatta yatakta bile yanına çekip kullanıyorsun
not: zayıflamaya çalışmakta fena olmazdı. eğer sağlıksal bir sorun değilse. elinde değilse bu mesajı dikkate almayınız.
-
futurist bunu yazdı
eğer ofis falan değil ev için arıyorsan aslında başka bir tavsiyem var.
sen rahat bir tv koltuğu al. yüksekliği ayarlanan bilgisayar masası al
ters mantık yani biri böyle konu açmıştı. çok güzl hatta yatakta bile yanına çekip kullanıyorsun
not: zayıflamaya çalışmakta fena olmazdı. eğer sağlıksal bir sorun değilse. elinde değilse bu mesajı dikkate almayınız.
sağlık problemi yüzünden kilo alıyorum bu konuyu insanların yüzüne vurman gerçekten çok ayıp bi düşünüp öyle yazmak lazım filan demem tabi müride sadece zevk yemek yemekten zevk alıyorum haliyle kilo yapıyor :F
şu an valideyi 3 saat dil dökerek ikna ettim tekli koltuğu çektim komple oda dizaynı değiştim süper oldu en rahatı böyle. bağdaş bile kurabiliyorum film izlerken oh mis.