Pc Mikrofonu
-
http://www.teknolojikurdu.com/default.asp?git=9&urun=328670
Bunun gibi pc mikrofonu arıyorum nerde vardır arkadaslar.Capitol teknosaya gittik adamlar yok dedi.Onun dışında var mı pc mikrofonu satan bir yer.Bu kulaklıkla birlikde satılanlardan gına geldi.2 kere aldım 2side bozuldu.Pahalı bişey olmama şartıyla acaba var mı bildiğiniz bir yer başka.
Edit: Ümraniyede oturuyorum :|
-
Arkadaşım, böyle birşey aramak yerine web kameran yoksa mikrofonlu web kameralarından birini al. A4Tech in çok kullanışlı modelleri var...
-
hoca sandğım şey yapacaksan bunlardan iyi ses çıkmaz müzik dükkanlarına bak
yada laylalom a güzel bir mik al birde 7.1 ses kartı oh vallaha yemede yanında yat
ama msn felan içinde kulaklıklı al gitsin :)
-
o mikrofondan bendede var Dudullu/Çetinkaya da bulabilirsin hemde uygun fiyata..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca sandğım şey yapacaksan bunlardan iyi ses çıkmaz müzik dükkanlarına bak
yada laylalom a güzel bir mik al birde 7.1 ses kartı oh vallaha yemede yanında yat
ama msn felan içinde kulaklıklı al gitsin :)
-----------------------------adamın parası varmı sorsana ne kadar rahat konusuyon herkes bizim gibi beleşcimi amk. :D
-
valla bende bağlarbaşında oturuyorum teknosandan hele evkurdan bişey alma çünki kazık 2 tane site var ne lazım oluyosa ordan alıyorum linkleri verem siparişi ver kapıda ödeme de var herhalde

ucuz fiyatlara bulabilrsin hiç olmadı evden oturudğn yerden yaparsın tavsiyem netsiparis

-
abi hiç kasma ben mikrofunumu kendi ellerimle yaptım minik micrkrofon bide lablo bide 3.5 mm jak :F
-
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------
abi hiç kasma ben mikrofunumu kendi ellerimle yaptım minik micrkrofon bide lablo bide 3.5 mm jak :F
-----------------------------puhahah bide kamış taksaydın rahat kullanırdın