Pc Neden Kapanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar uzun süredir pc kapanıyordu evereste aux denilen şey 102 dereceyi görünce.

neyse götürdüm pc ye anakart hasar almış dedi ki doğru hasar almıştu. tamire gönderirim ama 40 lira ve garatisi olmaz dedi 120 liraya yeni bir anakart taktı. şimdi sorunsuz 2 3 gün kullandım fakat sonrasında yine aynı şekilde kapanmaya başladı pc. everets bu seferde işlemci yi ısınıyor gösteriyo sorun sizce nedir? yani kuzey köprüsü filan diyenler olmuştu anakart değişti yine devam ediyo

ModS: konuları ilgili yerlere açmaya özen gösterelim her konunun yeri genel değildir...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

işlemci fanını temizle istersen istersen bi bak termal macunun hali nedir 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

işlemci fanını temizle istersen istersen bi bak termal macunun hali nedir 

-----------------------------

dostum macun sürmüştüm fanıda pırıl pırıl yaptım yağına kadar döktüm . ama hayvan gibi ses çıkarıp abi burası yanıyo diyo önce bana. sonrasında kapanıyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

fan dönümüyormu tam olrak bende de fan tam dönmüyordu içi paslanmış ondan kapanıyordu şimdi düzeldi

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ya zaten kapanma sorunu ile gitti ya tamirie adam bakmıştır fiziksel birşey olduğunu düşünmüyorum aslında yani donanımsal olarka da ne olabilir adam anakart hasarlı dedi değiştik şimdi yine var aynı sorun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUARDIAN
    GUARDIAN's avatar
    Erkek
    Suçlamak gibi olmasın ama iyi bildiğim ve çok genel bir durum olduğu için söylüyorum bunu ; genelde bilg. teknik servisleri ya sorunu tam olarak bulamadıklarında yada "bizde para kazanalım" mantığıyla sorun olmayan parçayı değiştirebiliyorlar.Sorunun anakartta olduğuna emin olma derim ben.Tamam onlar değiştirdi ama gerçekten anakarttamıydı sorun.Powersupplydeki basit bir sorundanda pc kapanabilir.Anakartı değiştiğinde taktığı anakartın voltajı düşükse bir süre sorun yaratmamıştır sonradan yine aynı sorun oluşmuştur.Tabi bunlar bi varsayım...Veya işlemcindede sorun olabilir,sonuçta her donanım elektronik bir aksam.Anakartını değiştirdiğinde eski işlemcinimi bağladı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ewt . o bağlı idi.

bu arada bu adam öyle değil dünya kadar iş yapıp para almadığı oluyor.öyleki ben çocğu zaman nasıll para kazandığına anlam veremiyorum. çok iyi bir abi. yani art niyet yoktur.

ama şu var benim anakart darbe aldı eveet bazı yerleri hasarlı idi ama çalışıyordu 1 yıldır öyle idi kapanma sorunu oluncada ben götürdüğümde abi anakartı söledi darbeli bu diye. bende 1 yıldır öle ama çalışıyor şimdiki yeni bir durum demiştim. o baktı sonra anakart dedi. benimde aklıma gelen gözünden birşey kaçtı bence sorun neler olabilir.yani evet power ım 2007 den beri aynı değiştirmedim. ama bunun üstüne 1000 ram aldım sonra ekran kartını değiştirdim birde 500 gb hardisk aldım onuda taktım belkide o yetersiz geliyor. işte sorun onda ise iyi ama işlemci derse ne yapıcam bilemiyorum . tam düze çıuktık derken extra sorun çıkmasa iyi olur. birde işlemcimi sorun. yoksa powermı anlama yollu nedir:)

Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 7