folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Pc Nin İmajını Almak İstiyorum

Pc Nin İmajını Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sıfırdan kurduğum pc nin imajını almak istiyorum bunu nasıl yaparım arkadaşlar, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

acronis alternatifi olarak ücretsiz http://clonezilla.org/ öneririm.

yada acronis boot cd ile hızlı ve güvenli imaj alabilirsin. hatta ağdaki başka bilgsayara imajı gönderip tekrar ağdan geri yükleme yapabilirsin.

fakir olmadığın için aynı diskten birtane daha alıp windows ortamında yansıma (raid1) olarak kullansan daha rahat edersin.

ben antepin tanrısıyım diyorsan bir qnap alıp gerçek zamanlı imaj bile alabilirsin.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma
    enicma's avatar
    Erkek

Acronis true image 2015 inceleye bilirsin.

image alirken komple hdd image alma sadece isletim sistemi ve uzerine kurdugun uygulamalarin  image al   image alman  30dk geri yuklemeside 10dk. Civarinda suruyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

acronis

ghost

clonezilla

birçok yazılım mevcut  hocam

ama en basitleri  acronistir kur sürücüyü seç o yedek alsın  koy bi hdd  bi yere sakla  tabi bide recovery cd si hazırla sakla zamanı gelince yeniden  yükle.  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Valla benim kasada 4 HDD var..3ünde sistem yüklü acronis kurdum birinden diğerlerinin imajlarını alıyorum. raat ediyom..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkadaşlar disk 2 tb imaj alınırken 2 tb üzerinden mi alınıyor yoksa kullanılan alan üzerinden mi, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

gelişmiş ayarları kullanmazsan standart olarak kullanılan alanı alıyor. 2tb hard diskinde 20 gb kullanılan alan varsa imajında 20 gb olarak kayıt ediliyor.

eğer ayar ve dosya imajı alırsan daha düşük imajın olur. ama aynı özellikteki sisteim kurup imajı öyle kullanman lazım.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

acronisin diskini çekin on numara

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

kolaylık ve işlev dersen acronis iyidir.. fakat open source olsun dersen clonezilla öneririm..

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
Toplam Hit: 1268 Toplam Mesaj: 9
pc imaj