Pc Nin Özelliklerine Göre Oyun Önerileriniz?
-
Arkadaslar casper 2.20 ghz çift çekirdek 1 gb ram ses ve ekran kartı onboard bi pc var elimde normalde iş için almıştık ama iş yerine laptop alınca buda eve geldi :).. neyse ben medieval 2 total war carbon godfather ve fifa 2007 yukledim... bunlardan carbonu hiç açmadı medieval 2 yide actı ama oynanmayacak şekilde tekletiyor..
bu özelliklere göre bana bağımlılık yapcak sıkmayacak zevkli bi okadarda gizemli ve akıl gerektiren oyunlar önerebşilir misiniz...
ayrıca şu yeni çıkan gt 4 ve empire total war gibi oyunları oynamak için ne gibi değişiklikler yapmam gerek... ekran ben 1 gb ram düşünüyorum.. ekran kartı nasıl olmalı sevgilerle...
-
mafia the city of lost heaven rulz
-
Medieval II total war ı kaldırmıyosa gta 4 ve empire total war oynaman imkansız bunlar çok saglam sistem gerektiren oyunlar ayrıca ekran kartını 1 gb diyip geçmişin nvidia mı ati mi bundan biriyse modeli ne bunları belirtki yardımcı olabilelim
ayrıca
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
bu siteye girerik pc nin oyunları kaldırıp kaldırmayacagına bakabilirsin
-
Scolfield bunu yazdı:
-----------------------------Medieval II total war ı kaldırmıyosa gta 4 ve empire total war oynaman imkansız bunlar çok saglam sistem gerektiren oyunlar ayrıca ekran kartını 1 gb diyip geçmişin nvidia mı ati mi bundan biriyse modeli ne bunları belirtki yardımcı olabilelim
ayrıca
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
bu siteye girerik pc nin oyunları kaldırıp kaldırmayacagına bakabilirsin
-----------------------------
ekran kartı onboard hacım anakart intel... ram 1 gb ... işlemci 2.20 çift... benm bu oyunları oynamam için bu pc ye ne gibi takviyeler yapmam gerek... ekran kartı önerileriniz ve fiyatı nedir... 1 gb ram alıcam bu arda takviye olarak... -
verdiğim siteye gir gta 4 ü seç pc ne göre ölçsün orada gerekli donanımlarıda yazıyo ekran kartı,işlemci vs bi göz at
-
sorun şu ben oyunları evdeki pcde yani bu dediğim pc de oynayacağım... evde net yok...
şuan iş yerindeyim bu site sanırsam nete girdiğim pc yi ölçüyor :)
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------sorun şu ben oyunları evdeki pcde yani bu dediğim pc de oynayacağım... evde net yok...
şuan iş yerindeyim bu site sanırsam nete girdiğim pc yi ölçüyor :)
-----------------------------evet girdiğin pc yi ölçüyor ama sen gir baglandıgın pc de ölçtür orada gene minimum sistem özellikleri cıkıyor
edit : gta 4 minimum sistem özellikleri
Min. PC Özellikleri
İşlemci: Intel® Pentium® 4 2.4 GHz or AMD® Athlon™ 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Hard disk: 8GB of free hard drive space
Ekran kartı: NVIDIA® Geforce™ 6600 or better or ATI® Radeon® 9800Pro or better
Önerilen PC Özellikleri
İşlemci: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Hard Disk: 8GB of free hard drive space
Ekran Kartı: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better -
256 mb nvidia 7900 ekran kartı ve 1 gb ram takviyesi yeni çıkan çoğu oyunu rahat oynatır galiba... ama verdiğim özellikli pc nin kaldıracağı iyi oyunlar önerebilir misiniz şimdi.. mafya indiriyorum şimdi baska...
-
Half-Life serisi tabiki.
Ama dikkat et başına oturunca tüm seriyi bitiriyorsun. Tabi zor oyundur.