folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Pc Nin Özelliklerine Göre Oyun Önerileriniz?

Pc Nin Özelliklerine Göre Oyun Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar casper 2.20 ghz çift çekirdek  1 gb ram ses ve ekran kartı onboard bi pc var elimde normalde iş için almıştık ama iş yerine laptop alınca buda eve geldi :).. neyse  ben medieval 2 total war carbon godfather ve fifa 2007 yukledim... bunlardan carbonu hiç açmadı medieval 2 yide actı ama oynanmayacak şekilde tekletiyor..

bu özelliklere göre bana bağımlılık yapcak sıkmayacak zevkli bi okadarda gizemli ve akıl gerektiren oyunlar önerebşilir misiniz...

ayrıca şu yeni çıkan gt 4 ve empire total war gibi oyunları oynamak için ne gibi değişiklikler yapmam gerek... ekran ben 1 gb ram düşünüyorum.. ekran kartı nasıl olmalı sevgilerle...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek
    mafia the city of lost heaven rulz

less than one, more than zero.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Medieval II total war ı kaldırmıyosa gta 4 ve empire total war oynaman imkansız bunlar çok saglam sistem gerektiren oyunlar ayrıca ekran kartını 1 gb diyip geçmişin nvidia mı ati mi bundan biriyse modeli ne bunları belirtki yardımcı olabilelim

ayrıca

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest 

bu siteye girerik pc nin oyunları kaldırıp kaldırmayacagına bakabilirsin

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Scolfield bunu yazdı:
    -----------------------------

Medieval II total war ı kaldırmıyosa gta 4 ve empire total war oynaman imkansız bunlar çok saglam sistem gerektiren oyunlar ayrıca ekran kartını 1 gb diyip geçmişin nvidia mı ati mi bundan biriyse modeli ne bunları belirtki yardımcı olabilelim

ayrıca

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest 

bu siteye girerik pc nin oyunları kaldırıp kaldırmayacagına bakabilirsin

ekran kartı onboard hacım anakart intel... ram 1 gb ... işlemci 2.20 çift...  benm bu oyunları oynamam için bu pc ye ne gibi takviyeler yapmam gerek... ekran kartı önerileriniz ve fiyatı nedir... 1 gb ram alıcam bu arda takviye olarak...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    verdiğim siteye gir gta 4 ü seç pc ne göre ölçsün orada gerekli donanımlarıda yazıyo ekran kartı,işlemci vs bi göz at

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

sorun şu ben oyunları evdeki pcde yani bu dediğim pc de oynayacağım... evde net yok...

şuan iş yerindeyim bu site sanırsam nete girdiğim pc yi ölçüyor :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    begendik bunu yazdı:

sorun şu ben oyunları evdeki pcde yani bu dediğim pc de oynayacağım... evde net yok...

şuan iş yerindeyim bu site sanırsam nete girdiğim pc yi ölçüyor :)

evet girdiğin pc yi ölçüyor ama sen gir baglandıgın pc de ölçtür orada gene minimum sistem özellikleri cıkıyor

edit : gta 4 minimum sistem özellikleri

Min. PC Özellikleri

İşlemci: Intel® Pentium® 4 2.4 GHz or AMD® Athlon™ 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported

RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)

Hard disk: 8GB of free hard drive space

Ekran kartı: NVIDIA® Geforce™ 6600 or better or ATI® Radeon® 9800Pro or better

Önerilen PC Özellikleri

İşlemci: 2.4 GHz dual core or better is recommended

RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended

Hard Disk: 8GB of free hard drive space

Ekran Kartı: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    256 mb nvidia 7900 ekran kartı ve 1 gb ram takviyesi yeni çıkan çoğu oyunu rahat oynatır galiba... ama verdiğim özellikli pc nin kaldıracağı iyi oyunlar önerebilir misiniz şimdi.. mafya indiriyorum şimdi baska...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Half-Life serisi tabiki.

Ama dikkat et başına oturunca tüm seriyi bitiriyorsun. Tabi zor oyundur. 

He is finding himself.
Toplam Hit: 2714 Toplam Mesaj: 9