folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Pc Özellikler Ve Denetim Masası Erişim (Yardım)

Pc Özellikler Ve Denetim Masası Erişim (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pervane21
    pervane21's avatar
    Erkek

Müritler çalıştığım şirkette bigboss hala yontma taş devrinden kalma olduğu için

yanındaki yalakalarında dolduruşu ile

pc min çoğu özellikleri iptal edilmiş tabi bu sayede nete giriş yapamıyorum

sorun şu : bilgisayarım sağ kılık yapınca özelliklerine ulaşmamız lazım ama onu ksıtlamışlar

+ başlat-ayarlardan denetim masasına ulaşmamız lazım ama denetim masasıda ortalıklarda yok

sizden isteğim hangi komutlarla bu pc mi özgürlüğüne kavuşturabilirim

Bir yerde küçük insanların gölgerleri büyük düşüyorsa, orda güneş batıyor demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    başlat çalıştıra control yazıp denetim mamasına girebilirsin. denetim masasında sistem kısmındn bilgisayarına sağ tıkladığında çıkan özellikleri görebilirsin.. sanırm sen kendi kullanıcını kısıtlamışsındır.. kullanıcı hesaplarına da denetim masasından ulaşabilirsin. olmazsa oturumu administrator olarak açıp istediğini yapabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    F1 e bas.Yardım penceresi açılınca ilgili kısımlara girerek ulaşabilirsin ayarlara.

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pervane21
    pervane21's avatar
    Erkek

Hoja şirket pc si olduğu için admin bölümü malum teknik servis tarafından şifrelenmiş

yani dediğiniz işlemler işe yaramadı yaw :(

Bir yerde küçük insanların gölgerleri büyük düşüyorsa, orda güneş batıyor demektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    control ile denetim masasına girebilirsin.. demek ki kısıtlı bir kullancısın :) o zaman sistem geri yüklemeyi dene belki o çalışır.. onun dışında admisintrator şifresini kırabilirsin.. o şekilde ulaşabilrisin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1677 Toplam Mesaj: 5