PC Sesi Ve C# Projesi İçin Yardım Gerekli
-
Bazı sorunlarım var bunlar bilgisayarımla c# projemle ilgili
1-) Casper Nirvana A15HE marka laptopum var.Yaklaşık 6 ay önce ses ile ilgili bir sorun yaşadım.Laptoptan ses geliyor fakat bi süre sonra ses kesiliyordu.İlk başlarda kulaklık girişine jak takıp çıkartınca düzeliyordu.Daha sorna bu olayda iptal oldu şimdi bilgisayarı açıyorum CPU sıcaklığı yaklaşık 50'C olduğunda ses gidiyor.ama 50'C altında bi sıkıntı yok.
Driverı en az 10 kere yeniden yükledim,Format Attım,İçini açtım PC nin temizledim,Jak girişlerini kontrol ettim ama hala Sorun Aynı.
Bazı araştırma ve duyumlarıma göre Anakarta sıcak hava üflüyolarmış Çiplerin lehimleri yerine oturuyomuş,çalışıyomuş(!)
Bu ne kadar doğru bilmiyorum denemekte fayda varmı onuda bilmiyorum.
Asıl Sorum şu: Eğer daha önce başınıza böyle bişey geldiyse ne yaptınız yada ne yapacağınızı biliyorsanız söylermisiniz
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2-) Bu androidde Shazam diye bi program var.İşte sesi dinliyo şarkıyı buluyo.
Bana onun senin (şeysine) göre artıp azalan o çubuklardan lazım :)
C# ta bi proje üzerinde çalışıyorum. İşte şarkıyı ekleticem buda bana sesin (şeysine) göre bu çubukları göstericek.
Asıl Sorununda bu : Google amcadan aratıyorum (sesin yüksekliğine göre atrıp azalan çubuklar) tarzında ama bulamadım.
(Şeysine) yazdıklarıma uygun ne kelime geldiğini bilmiyorum o yüzdende sağlıklı arama yapamadım yardım edermisiniz ?
-
İlk sorun ile alakalı bir fikrim yok.
İkinci soru için ise desibel diye aratırsan zaten birşeyler bulursun.
