Pc Sistem Önerisi
-
Herkese Merhaba,
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-trooper-v3-ryzen-7-7800x3d-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-msi-geforce-ventus-2x-oc-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-51744
Bu sistem alınır mı? Evde çocuklar kullanacak ve uzun bir süre götürmesi benim için çok önemli. Bir de güncel ve çıkacak oyunları uzun süre desteklerse mutlu olurum. Fiyat-Performans ve parçaların uyumluluğu olarak fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Rami 16'dan 32'ye yükseltmeyi düşünüyorum. Diğer parça uyumları ve fiyat nasıldır sizce? -
Gayet iyi sistem tek zayıf nokta dediğiniz gibi ram
-
İsteiğinizi karşılar. Ama bütçe varsa ekran kartını 4070 ti super alırsanız fadından yenmez, 4-5 sene kafanız rahat olur
-
Anakartı da sanırım wifi lı bir versiyonla guncellemek daha iyi olur gibi geliyor bana.
-
Ram i kesinlikle 32 yap bütçe el veriyorsa rtx4080 e çıkmaya çalış sonra 5-6 sana kafan rahat işlemci efsanedir oyun performansı gayet iyidir.
-
Hocam, hazır sistemler konusunda firmaların ellerinde kalan satılmayan ürünleri birleşirerek paket oluşturma eğilimleri var. Kişisel tecrübelerime nazaran MSI marka ürünler ile çok fazla sorun yaşadım, özellikle anakartlar çok fazla problem çıkardı. Önyükleme yapamama, görüntü verememe, ram arıza uyarıları gibi pek çok sorun yaşadık fakat parçaları farklı anakartlarda test ettiğimde sorunun anakart kaynaklı olduğunu gördüm. Bu nedenle MSI marka ürünlere karşı bir ön yargıya sahibim, aşacağımıda düşünmüyorum. Biraz daha fazla ödeyip Asus veya Gigabyte markalı ürünleri tercih ediyorum.
Ek olarak sistemde ki 7800X3D işlemcisi FLCK 1:3 oranında "Sweet Spot" dediğimiz stabil çalışma frekansları 6000 ila 6400 mhz arasında, sistemde kullandıkları Kingston Ram'ler bu değerin altında kalıyor. Orada bulunan "AMD Expo" destekli G.Skill Flare X5 ürünü tercih etmenizi öneririm. Ayrıca Sinerji bilgisayarın son dönemdeki müşteri hizmetleri yaklaşımıda çok büyük eleştiri konusu oldu bilginiz olsun. Sistem nedense link yapıştırmama izin vermiyor fakat Youtube üzeirnden Sinerji ile Yaşadığım Rezillik yazarsanız ilgili video'ya ulaşabilirsiniz.