Pc Toplarken Böyle Birşey Mümkünmü?
-
Arkadaşlar bu aralar bir pc toplamayı düşünüyorum.
acaba ithalatçı bir firmayla irtibata geçsem bilgisayar mağazalarından alacağım fiyattan çok daha ucuza bir pc toplayabilirmiyim.
fabrika çıkışı bir malı ucuza alabiliyorum.(örn:ülker fabrikasından ülker çikolata :D )
bu olayı bilgisayar toplarken yapamazmıyım.
@konu başlığının konunuzu açıklar nitelikte olmasına dikkat ediniz
-
toplarsin hoca elbet gelis fiyatina ama tanidigin olmasi lazim
-
alabilirsin hocam. Ukraynada çok ucuz parcalar.
-
saçmalama hoca perakende alacaksan öyle birşey yapamazsın hiç bi fabrika malını direkmen perakende olarak sunamaz , mesela benim babam puma da çalışıyordu , puma yı türkiyede yapan birkaç yer vardı orjinal puma ürünü fabrikadan dışarıya kayıtsız bi şekilde sızarsa almanyadaki müdüriyet puma nın türkiyedeki imalatçılarının götünden kaç alıyordu , yani bu puma ile alakalı bişe değil , bütün marka ürünlerde böyledir , dediğin gibi bişe mümkün değil , öyle olsa herkes onu yapardı yaani : ) haksızmıyım.
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------toplarsin hoca elbet gelis fiyatina ama tanidigin olmasi lazim
-----------------------------örneğin 1000 ytl lik bir pc yi kaça alırım.tahmini bişey söylermisin.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------alabilirsin hocam. Ukraynada çok ucuz parcalar.
-----------------------------nasıl denk getircez ukraynadan.ayrıca gümrükten geçerken fiyat katlanmazmı?
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------saçmalama hoca perakende alacaksan öyle birşey yapamazsın hiç bi fabrika malını direkmen perakende olarak sunamaz , mesela benim babam puma da çalışıyordu , puma yı türkiyede yapan birkaç yer vardı orjinal puma ürünü fabrikadan dışarıya kayıtsız bi şekilde sızarsa almanyadaki müdüriyet puma nın türkiyedeki imalatçılarının götünden kaç alıyordu , yani bu puma ile alakalı bişe değil , bütün marka ürünlerde böyledir , dediğin gibi bişe mümkün değil , öyle olsa herkes onu yapardı yaani : ) haksızmıyım.
-----------------------------bilgisayarı bilmemde giyim ve yiyecekte dediğim çok oluyor.bizzat şahit oldum.bu arada arkadaşta orjin puma var çok ucuza denk getirdi. :)
-
Hangi ithalatçı firma perakende satıyorki...
sanki istanbulda kingston un , asus un fabrikası varda fabrika çıkaşı alıcaksın..
-
perakende satan bi arkadaş bulcaksın, onların toptan aldığı yere götürcek seni, o yer adına toptancıdan alcaksın ama fabrika çıkışı olmaz yine. Benim vardı öyle bilgisayar satan tanıdık, bana birkaç parça aldık öyle ucuzdan. 120 liralık modemi 90a aldım 3 yıl önce.