folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc Topluyorum,Dervişlerden Bilgi Yardımı Bekliyorum

Pc Topluyorum,Dervişlerden Bilgi Yardımı Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

Derviş arklarım. elimde  p4 2.8 ghz işlemci  ve saglam bi harddiskim var dvd-rw  var.

ve ben bunların yanına saglam bi -iki parça koyup pc toplamak istiyorum...

örnegin cod 4 oynamam için gerekli donanımı saglamak istiyorum diyim ben size.

bilgisi olanlar kararlıkla çalışabilecek bi öneride bulunursa sevinirim.

bu parçaların yanına nasıl bi anakart veya ram almalıyım lütfen bilginizi esirgemeyin.

şimdiden teşekkürler.

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Üşenmezde Bir Bilgisayarcıya Uğrarsan, Sana Gereken Parçaları Çıkma Olarak Temin Edebileceklerdir, Teknik Servisteki Hırdavatlardan... Daha Ne diyebilirimki. Sistem Modelin Eski...

Normal Bir P4 Anakart Çıkma Bulmalısın Öncelikle... Sıfırını Bulabileceğini Sanmam.Sağlıklı Bir Sonuç Alabileceğinden Şüpheliyim ama, Cod4 Oynamadım Bilmem Ama Daşşaklı Ekran kartı istiyorsa Mevcut Sistem Seni Hayal Kırıklığına Uğratacaktır. Şu anda PCI EX Ekran Kartları İle Bile Bir Çok Oyun Anca İdare Edecek Boyutta Oynanıyor.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Üşenmezde Bir Bilgisayarcıya Uğrarsan, Sana Gereken Parçaları Çıkma Olarak Temin Edebileceklerdir, Teknik Servisteki Hırdavatlardan... Daha Ne diyebilirimki. Sistem Modelin Eski...

Normal Bir P4 Anakart Çıkma Bulmalısın Öncelikle... Sıfırını Bulabileceğini Sanmam.Sağlıklı Bir Sonuç Alabileceğinden Şüpheliyim ama, Cod4 Oynamadım Bilmem Ama Daşşaklı Ekran katı istiyorsa Mevcut Sistem Seni Hayal Kırıklığına Uğratacaktır. Şu anda PCI EX Ekran Kartları İle Bile Bir Çok Oyun Anca İdare Edecek Boyutta Oynanıyor.

peki hocam cure 2 destekler bir anakarta p4 işlemci uyarmı elimdeki parçalari degerlendirmek istiyorum.ondan soruyorum sizlere yoksa pc'ci ile görüştüm zaten.farklı yorum olrsa die konu actık.

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Armigerovs bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

Normal Bir P4 Anakart Çıkma Bulmalısın Öncelikle... Sıfırını Bulabileceğini Sanmam.Sağlıklı Bir Sonuç Alabileceğinden Şüpheliyim ama, Cod4 Oynamadım Bilmem Ama Daşşaklı Ekran katı istiyorsa Mevcut Sistem Seni Hayal Kırıklığına Uğratacaktır. Şu anda PCI EX Ekran Kartları İle Bile Bir Çok Oyun Anca İdare Edecek Boyutta Oynanıyor.

peki hocam cure 2 destekler bir anakarta p4 işlemci uyarmı elimdeki parçalari degerlendirmek istiyorum.ondan soruyorum sizlere yoksa pc'ci ile görüştüm zaten.farklı yorum olrsa die konu actık.

gigabyte'ın s3 serisi anakartına bak. pci-ex slotu var. sata destekli + p4 ile core 2 quad dahil arasındaki i$lemci modellerinide destekliyo

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

f1kr3t bunu yazdı:
    Armigerovs bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

gigabyte'ın s3 serisi anakartına bak. pci-ex slotu var. sata destekli + p4 ile core 2 quad dahil arasındaki i$lemci modellerinide destekliyo

İşlemcinin Saat Frekansı ile Uyuşacağından Şüpheliyim, Neticede Mevcut İşlemci Zamanında PCI EX Slot ve Ekran kartları Yoktu... Ama Deneme Yapabilecek İmkanın Varsa Denemekte fayda vardır, Armig Hocam Elbette Bişiler Biliyordurki İzah etmiştir diyede Düşünüyorum...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

abi ekran kartı olarak sana 8600 gt tavsiye ederim.

Koca hestiy aya bedenem ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hacı sana kullandığım ve memnun kaldıklarımı söyleyeceğim

Tv karti skyvision
    modem zyxel

klavye fare logitech

Bunlardan gayet memnunum geri kalanı işimi görüyor ama bunlara kefil olurum :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 7