folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder PC Wizard 2006.1.68 Bilgisayarınızın Donanımı Hakkında Herşeyi Öğrenmenizi Sağlayacak

PC Wizard 2006.1.68 Bilgisayarınızın Donanımı Hakkında Herşeyi Öğrenmenizi Sağlayacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bilgisayarınızın donanımı hakkında herşeyi öğrenmenizi sağlayacak bir sistem bilgi programıdır.

# Anakart
    # İşlemci
    # BIOS bilgisi
    # Fare, klaye, joystick
    # Ekran kartı
    # Ses kartı
    # Modem
    # Sürücüler
    # Ağ
    # Yazıcılar
    # Bluetooth aygıtları
    ve benzeri birçok başlık altında bilgisayarınızın bilgilerine erişebilirsiniz.

Yenilikler :
    # Yeni çipset desteği : Intel i945PL, E7230, E8500, SiS 651, 746.
    # Yeni Intel CPU desteği : Pentium D 925 & 965, Pentium D stepping B0, Pentium 4 stepping G0, G1, R0.
    # Yeni AMD CPU desteği : Athlon 64 "San Diego", Athlon 64 X2 "Toledo" ve "Manchester", Opteron Dual Core "Denmark", "Italy" ve "Egypt", Sempron Socket 939.
    # Yeni AMD CPU Özellikler desteği : Secure Virtual Machine (Pacifica), AltMovCr8, LahfSahf, RDTSCP ve CmpLegacy.
    # Yeni Sensor desteği : Asus Mozart-2, Analog Devices ADT7463, ADM 1032, Genesys Logic GL518SM/GL520SM, Winbond W83687THF, W83627EHF, SMSC DME1737.
    # Yeni GPU desteği : nVidia GeForce 7800 serisi, 6600 Turbo Cache serisi, nVidia GeForce başlangıç frekansı (Core, Memory), ATI CrossFire algılama.
    # Yeni DVD Cihaz desteği : DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL özelliklerini tanıma.
    # Yeni Ağ desteği : NDIS Protokolü, WLAN Signal Strength.
    # Yeni Değerlendirme desteği : CPU Dhrystone (MIPS), DirectX Compressed Texture (pencerelenmiş ve tam ekran).
    # Yeni Kategori desteği : Microsoft Outlook, Microsoft MSN ve Microsoft Internet Explorer parolaları.
    # Yeni Kategori desteği : Windows UpTime Statistics (Boot, Shutdown, BlueScreen, System Restore Points, ...).
    # Yeni Dil desteği : Slovakça.
    # Hazırlayıcı Çipsek desteği : nVidia nForce 410 "C51".
    # Hazırlayıcı Southbridge desteği : Intel ESB2.
    # Hazırlayıcı Intel CPU desteği : Pentium M "Yonah" ve "Meron", Pentium 4 "Cedar Mill", "Presler" ve Xeon "Paxville", "Dempsey".
    # Hazırlayıcı AMD CPU desteği : Athlon FX-60.
    # Hazırlayıcı Via CPU desteği : C7, C7-M (Esther).
    # Hazırlayıcı DDR2-SDRAM desteği : FB-DIMM.
    # Hazırlayıcı Sensor desteği : Analog Devices ADT7476, Philips SA56004X.

http://www.cpuid.org/download/pcw2006_v168.exe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hoca valla bende böyle bir program arıyordum,çok sağol arşive bulunsun,çok lazım oluyor bana pc donanım bilgileri

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    gerçekten çok güzel bi program ama halen çözemediğim bi sorun var bi kaç programda işlemcim 2 gözükürken bunda ve 1 tane ekran kartım olmasına rağmen tüm programlarda 2 çıkıyo buda dahil enteresan bişi ama program güzel hakkını yemim direcx testi hoşuma gitti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek
    mc yargıç yine iş başında helal olsun ;)

Parlayan bizi paylar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    iniyo bakalım benim pc yi beğenecek mi?sağolasın.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 808 Toplam Mesaj: 5