folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc Ye Format Atmadanreset Sorununu Çözmek

Pc Ye Format Atmadanreset Sorununu Çözmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek

Arkadaşlar pc  ye büyük bir ihtimalle  virüs girdi...pc  virüsten dolayı kendisini acılışta tekrar resetliyor  Bu virüsü yanılmıyorsam tbt  dan  çukurova  nickli  bir hemşerim  yazmıştı...bu virüsü format atmadan nasıl silebilirim  not:güvenli kipte giremedim  ayrıca fan  ram  çakışma  vs...kesinlikle degil  eminim  önerilerinizibeklıyorum...

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    donanım arızası olabilir anakartında problem olasılığı yüksek kardeşim

ZİNAR KERE ZİNAR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Güvenli kipte nasıl giremiyorsun anlamadım ama ram bellekten çalışan xpler var. Yada veri kurtarmaya yarayan programlar. Onlarla kesin sonuç alabilirsin.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hoca senin ram bellekte sorun var. ram belleğini yenisiyle değiştir düzelir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Bilgisayarım / Özellikler e geleceksin , "Gelişmiş" sekmesini açacaksın, "Başlangıç ve Kurtarma" ya geleceksin (ayarlar'ı tıklayacaksın) , açılacak pencerede Sistem Hatası bölümü altında 3 şık mevcut , "Otomatik olarak yeniden başlat" 'taki tiki kaldırıp Tamam diyeceksin , sorunun çözülecektir

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sagokopat
    Sagokopat's avatar
    Erkek
    dostum eğer güvenli modda giremiyorsan bu büyük ihtimal donanımsal bir sorundur cunku virüs spy vs dosyalar kendilerini regeditten baslangıca yazdırırlar ama güvenli modda pc acarsan sistem windowsun acılısıta gereksinim duydugu bir kac yazılım dısındaki diger dosyaların calısmasına izin vermez ram sorunu veya ekran kartından olabilir yani yerlesrinden cıkmıs olabilir gevsemis olabilir bu dediklerimi yaptıktan sonra bir fön makinası ile kasadaki tozları temizle büyük ihtimal sorun çözülür

Din İman ve Ölüm Gerçeğinden Mahrum Gerzekler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek

işin kötüsü  makineyi toplayalı  1hafta olmadı  ve  arkadaş bilgisayar bşındayken  nod32  nın bir  virüs  buldugunu   sonra  umursamadıgını ve  pc  kapattıgını soyledı  sonra  tekrar acılşta  sureklı resetliyor makıne kendını

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    JAVVAJ bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar pc  ye büyük bir ihtimalle  virüs girdi...pc  virüsten dolayı kendisini acılışta tekrar resetliyor  Bu virüsü yanılmıyorsam tbt  dan  çukurova  nickli  bir hemşerim  yazmıştı...bu virüsü format atmadan nasıl silebilirim  not:güvenli kipte giremedim  ayrıca fan  ram  çakışma  vs...kesinlikle degil  eminim  önerilerinizibeklıyorum...

-----------------------------

cd den çalışan bi işletim sistemini cdromuna tak büyük bi ihtimal  reset atmadan pc ni açarsın ( verilerine ulaşabilirsin yani srunsuzca)açarsın. XPe le açabilirsin cd si varsa eğer.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
Toplam Hit: 1354 Toplam Mesaj: 8