Pc Ye Format Atmadanreset Sorununu Çözmek
-
Arkadaşlar pc ye büyük bir ihtimalle virüs girdi...pc virüsten dolayı kendisini acılışta tekrar resetliyor Bu virüsü yanılmıyorsam tbt dan çukurova nickli bir hemşerim yazmıştı...bu virüsü format atmadan nasıl silebilirim not:güvenli kipte giremedim ayrıca fan ram çakışma vs...kesinlikle degil eminim önerilerinizibeklıyorum...
-
donanım arızası olabilir anakartında problem olasılığı yüksek kardeşim
-
Güvenli kipte nasıl giremiyorsun anlamadım ama ram bellekten çalışan xpler var. Yada veri kurtarmaya yarayan programlar. Onlarla kesin sonuç alabilirsin.
-
hoca senin ram bellekte sorun var. ram belleğini yenisiyle değiştir düzelir.
-
Bilgisayarım / Özellikler e geleceksin , "Gelişmiş" sekmesini açacaksın, "Başlangıç ve Kurtarma" ya geleceksin (ayarlar'ı tıklayacaksın) , açılacak pencerede Sistem Hatası bölümü altında 3 şık mevcut , "Otomatik olarak yeniden başlat" 'taki tiki kaldırıp Tamam diyeceksin , sorunun çözülecektir
-
dostum eğer güvenli modda giremiyorsan bu büyük ihtimal donanımsal bir sorundur cunku virüs spy vs dosyalar kendilerini regeditten baslangıca yazdırırlar ama güvenli modda pc acarsan sistem windowsun acılısıta gereksinim duydugu bir kac yazılım dısındaki diger dosyaların calısmasına izin vermez ram sorunu veya ekran kartından olabilir yani yerlesrinden cıkmıs olabilir gevsemis olabilir bu dediklerimi yaptıktan sonra bir fön makinası ile kasadaki tozları temizle büyük ihtimal sorun çözülür
-
işin kötüsü makineyi toplayalı 1hafta olmadı ve arkadaş bilgisayar bşındayken nod32 nın bir virüs buldugunu sonra umursamadıgını ve pc kapattıgını soyledı sonra tekrar acılşta sureklı resetliyor makıne kendını
-
JAVVAJ bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar pc ye büyük bir ihtimalle virüs girdi...pc virüsten dolayı kendisini acılışta tekrar resetliyor Bu virüsü yanılmıyorsam tbt dan çukurova nickli bir hemşerim yazmıştı...bu virüsü format atmadan nasıl silebilirim not:güvenli kipte giremedim ayrıca fan ram çakışma vs...kesinlikle degil eminim önerilerinizibeklıyorum...
-----------------------------cd den çalışan bi işletim sistemini cdromuna tak büyük bi ihtimal reset atmadan pc ni açarsın ( verilerine ulaşabilirsin yani srunsuzca)açarsın. XPe le açabilirsin cd si varsa eğer.