folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder PC Yi Güçlendirmenin Gerçek Yolu

PC Yi Güçlendirmenin Gerçek Yolu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asabi53
    asabi53's avatar
    Erkek

Şimdi arkadaşlar Pc nizdeki temizlik programları hariç; yok ramcleaner yok ram temizleyici böyle safsata falan hepsinisisteminizden kaldırın yada bana inanmıyorsanız bi deneyin. ben taa ne zamandan beri bu programları deniyorum paralı olanlar hariç demoda olsada birçok program tanıdım,bunlar sadece öğrenmek istediğin için ararsın ben öğrendim bunları kaldır, aksine bunların çalışması demek Ram inin bir kısmının daha kullanılması demek deilmi

1.Bu programı indir içinde açıklaması yazılı eğer aynısından mevcut ise PC de(eğer ilkkez kuruyorsan bulunmaz,XP de)ben derimki değiştirin yada değiştirmenin bi yolunu bulun yada olurya bana güvenmiyorsanız kalsın

http://www.sendspace.com/file/d35e6j

2.Bu programı kurun zaten kaç kb ki ram i etkilemez bile Fil in üstündeki Karınca gibi açıklaması içinde yazıyor(dfrg doyalarını sistem açılışında temilemek için)

http://www.sendspace.com/file/nqzvu3 

3.Bu da internet hızının artması için içinde .zip in içinde 2 tane .zip var içlerindeki kayıt girdilerini çift tıklayın ve kayıt edilsinmi sorsuna evet deyin(belki bilmeyenler vardır)

http://www.sendspace.com/file/yk7z3x

Bunlar haricinde birde Başlat>>Çalıştır>>Regedit    olayları vardır(mesela menülerde dolaşma hızını artırma gibi:Ordan düzen e tıklarsın ve şunu yazarsın MenuShowDelay ve sonrakini bul dersin ve bulursun ordaki sayıya çift tıklayarak değeri 0(sıfır) yaparsanız ben önermem çok hızlı oluyo 150 falan yapın menülerde dolaşma hızınız artar.)Böyle birsürü şey var bilmeyen araştırsın

Bide konu mla alakalı olarak Başlat>>Çalıştır>>msconfig   deyip çalıtırırsanız.Karşıznızdaki pencerede sağ üstte Başlangıç yazar oradan sistem açılışında çalışmasını istemediğiniz programların üzerindeki işareti kaldırın

Beni Hacker falan sanıp PC mizi ele geçirecek falan sanmayın eğer böle bişey varsa  enadi o*ospu çocuğuyum 

Hala inanmıyorsan alsana MSN adresim asabi_kral_53@rizeli.com  (Hacklamaya çalışmayın bu benim kullandığım msn deil sadece hakim e verip beni bulabileceğiniz MSN

Tekrar söylüyorum Bu konuda ben çok araştırma yaptım hatta sandığınızdan fazla benim bi ara 192 Ram im vardı,ondan araştırdım Şimdi Ekran kartını Bios tan kapadım,240 Ram e ulaştı,Ekran kartı zaten bana lazım deil

Not:Ekran kartı nasıl iptal ediliyor diye sormayın Sadece Bios u karıştırdım okadar ingilizcem de pek yok ama çok kurcaladım nerdeyse herşeyi denedim,Bibaktım ekran kartı kapanmış(İnşaallah Bloke olmamıştır)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    dava açasım geldi dai şimdi:D senin gibisinide ilk kez gördüm :| değişik

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    kesin içmiş bu :)))

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

uz-i bunu yazdı:
    -----------------------------
    kesin içmiş bu :)))
    -----------------------------

auhauhauh (: abi doğru dion kafa iyiyken yzmış sanırsam :D:D:

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    garip:d
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    çocuğa zamanında upload ettiği programlarda trojan falan var dediler herhalde yine öle bişey olmasın diye yarrrrrdırmış :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asabi53
    asabi53's avatar
    Erkek
    Ulan denemeyin ozaman benim hiçbirşeyimi,kaldırsınlar benim yazılarımı zaten bir daha yazarsam,A.k bide diyolarki yaşını +10 yazmış bana diyolar a.k ben okadar forum gezdim bukadarda ciddiyetsizini görmedimki ne bilim ben böle olcanı herhalde böle forum bir daha bulunmaz,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    kardes nickin kadar asabisin yaw takma kafana herseysanal var bak oda basladı bole sacma sapan programlarla simdi okadar faydalı paylasımlar yapıoki bide sey bunu keske paylasım ve download a acsaydın nese takma kardces bidaki sefere

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhanakman
    serhanakman's avatar
    Erkek

rizeli çay içer.

çay sinir yapar.

alkol delikanlıyı bozar.

ne diyom ben yaa

nese bende anlamadım

hiçbir yüz güzel değil,senin yüzünden!
Toplam Hit: 7432 Toplam Mesaj: 9