Pc Yi Nasıl Kurtarırım? Programlar Açılmıyor
-
Arkadaslar antivirüs yüklememiştim ve 1 dünya dosya dowload etmiştim format atamıyorum.önemli dosyalar indirdim.
hiç bi program açılmıyor yanıt vermiyor. daha yeni kurmustum sistemide ,keyloggermi var ne haltsa programı açıyorum tak kapanıyo. internete girip antivirüs yüklücem tak baglantı kesiliyo
varmı acil bi çözüm sıyırcam :S
-
Viruslar sistem dosyalarını bozmuş olabilie bu yüzden önce yapman gereken
başlat çalıştır açılan pencereye sfc/scannow yazarak enter tuşuna basıyoruz sistem dosyaların yenileniyor..
SUPERAntiSpyware indir ve complete scan yapıp pcdenki tüm zararlı yazılımları temizlıosun..
Pc gene çalışmazsa sistem geri yükleme derim..
-
cd den çalışan ubuntu yada benzer bi linux varsa onunla pc yi açıp dosyalarını kurtarabilirsin
-
sistem geri yükleme :)
-
Hacu güvenlik kipini dene olmadı hdd yi başka pc ye tak öyle aç kesin olr birisinden birisi
-
sistem geri yüklemeyi kapamıştı,yapamadım..
güvenli modda çalıştırmadı virüsten dolayı ..
o kadar emek ziyan oldu ,formatı çaktım şimdi yüklüyom antileri ders olsun artık napalım.
(yardımcı yorumlara teşekkürler)
-
Arklar nod 32 smart security ve nod 32 antivrüs kurdum ama birini kurunca diğerini kaldırıyor,
hangisi yüklü olmalı sizce internet güvenliğim için
-
böyle durumda sisitem geri yükleme kadar saçma bir çözüm yoktur çünkü umutlarınızın tükenmesinden başka hiçbi işe yaramayan bir şey sadece ufak tefek hataları düzeltir sisizn yapmanız gereken kullandığınız bi virüs programı varmı bilgisayarda eğer varsa güvenlik moddan başlatın hem disk birleştirme hemde virüs taraması yapı yoksa şu durmda güvenlik moda girin yedekleriinizi alın format atın daha son bir virüs programı yükleyin birde düşük ihtimal ama ramlerdende kaynaklanan bir sorun olabilir ramlerinizi tek tek deneyin programları öyle deneyin kolay gelsin
-
foımata gerek yoktu ya neyse artık görmemeşim konuyu