folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc Yi Paylaşıma Kapatmak

Pc Yi Paylaşıma Kapatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    hani diolarya bilgisayarın paylaşıma acıksa ip nonu bilen snn bilgisyarına girer falan filan bn bilgisyarımı paylaşıma nası kapicam ??
    konu yeri burasımı bilmiom

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    normalde portlar kapalıdır zaten, programlar açar o portları ve iletişim kurmaya çalışırlar (server-client) portları kontrol etmek istiyorsan firewall yazılımları kullanabilirsin (kerio,zone, kaspersky internet security,norton internet securtiy..)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    tmm ertan abu cok saol yetiştin yine hemen zaten kaysperkle keiro war sorun yok ozaman

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    bak hoca burdan hangi portun hangi program tarafindan kullanildiini ogrenebilirsin.sitede kasperin 2006 versiyonu vardi onu indir full icinde anti hacker var sen musaade etmediin surece msn bile o portu kullanamaz her bi boktan haberin olur.

http://www.bekkoame.ne.jp/~s_ita/port

portlarinda sorun yoksa istediin kadar paylasima acik dosyan olsun bi bok olmaz korkma.bide lime wire kullanma varsa.

hız emniyettir...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek
    @echo off
    net share c$ /d
    net share d$ /d
    net share f$ /d
    net share g$ /d
    net share h$ /d
    net share e$ /d
    net share admin$ /d
    net share IPC$ /d

üsttekini copy paste ile not defterinize yapistirin ve uzantisi bat olacak sekilde kaydedin ve clickleyerek calistirin. paylaşıma açık tüm dosyaları kapatır. birde bilgisayarıma gir ordan araçlar menüsüne gir ordan klasör seçeneklerini tıkla sonra gelen pencerede listeden "Basit dosya paylaşımı kullan" yazısının yanındaki kutucuğu kaldır tamam de.

Not : yukardaki kodları bat olarak kaydettiğinizde bilgisayarı her başlattığınzda çalıştırın. kolay gelsin...

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
Toplam Hit: 1031 Toplam Mesaj: 5