folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pc Yi Sağlıklı Tutmak İçin Programlar Lazım

Pc Yi Sağlıklı Tutmak İçin Programlar Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar can sıkıntısından günde yaklaşık 10gb lik indirme yapıyorum. kimi kalıyo kimini siliyorum filan ama çok düzenli olmadığımdan pc mallaşıyor iyice ve nerede ne var çokta bilmiyorum özellikle eski yüklediğim programlar filan.

Şimdi benim bu pc ilk formattan geldiğinde adam içine mis gibi programlar yüklemişti. çok güzel zinde kalıyordu pc ben sıkıldım onları sildim o gündür bu gündür mallaşıyor.

sizden isteğim bu konu altına diğer arkdaşlarada yardımcı olması açısından güzel çok kasmayan aptal aptal seslerle uyarı vermeyen bir antivirüs

birde işte pc yi hızlandırma olsun düzenleme olsun manuel yada otomatik iş görücek programlar.

adları ne ne nasıla nlatılıyor bilmiyorumda şikayetimi anladım işi bilenler ilacımıda verirler herhalde

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

upingo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

windows 7 manager

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    haftada bi kere calıştır...ccleaner -- advanced systemcare ikisi işini görür..
    antivirüs içinde personel avira kur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Smart Defrag,

Advanced System Care....

edit: bak bu iki programda kayıt defterindeki çöplükleri bilgisayardaki çöp dosyalarını temizler bölünmüş dosyaları birleştirir diskte yer açar bilgisayarın performansını arttırır. Etkisi gözle görülür derecede ikisininde.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
Toplam Hit: 793 Toplam Mesaj: 5