Pc Yi Tv Ye Aktarmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bunun için tv out çıkışı olması gerekiyor bunu biliyorum ama öyle bir çıkış olmayan laptopda yapmak istiyen arkadaşom bunun için bilgisayarcıdan bir kablo olmış bir tarafı usb diğer tarafı scart sadece ses geliyor donanım yüklenemedi diyor zaten bu işin öyle bir kaabloyla olması mümkünmüdür yanında driver filanda vermemişler :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    kameralar için böyle bi alet var kameranın scart larını bi aygıta takıyosun (küçük bişey) aygıtıda usb ye. bu şekilde kameranın grüntüsünü bilgisayara aktara bliiyosun ama bunu tersten yapan varmı bilmiyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kamera filan değil monitörü tv ye aktaracağım bu kadaryani tv yi monitör gibi kullanmak

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    laptop mu ?

laptop ise s-video çıkışı varsa s-video kablosuyla tv'ye baglarsın.. tabi ki tv'ninde s-video girişi olmak zorundadır..

şahsen ben dayımlara gittiğimde öyle yapıp pes 2008 kapısıyoruz çok da sarıyor :)

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tv'ye görüntü veren bir kablo var onu kasadan/notebook'tan monitör çıkısına takıryorsun diğer ucu scart girişi şeklinde onuda tv'ye takıyorsun.

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

USB'den görüntü alınabiliyor mu? İyi bi yazılımla olabilir sanırım, bu durumda da driver gerekir. Biri böyle bişi yazmış mı, piyasada var mı bilmiyorum. Ama teknik olarak mümkün görünüyor gibi.

Edit: Düşündüm de, sadece yazılımla yapılması teknik olarak da mümkün değil. USB çıkışına ayrı bir aparat bağlanması lazım, USB'den veri tek fiziksel kanaldan geliyor, bunun ayıklanması lazım (Luminance, Chrominance gibi) Bi de USB'nin sayısal sinyalini, analoga çevirecek düzenek de lazım :)

...Orada Olmayan Adam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------
    laptop mu ?

laptop ise s-video çıkışı varsa s-video kablosuyla tv'ye baglarsın.. tabi ki tv'ninde s-video girişi olmak zorundadır..

şahsen ben dayımlara gittiğimde öyle yapıp pes 2008 kapısıyoruz çok da sarıyor :)
    -----------------------------

s video çıkışı yok işte nurky sadece 2. monitör çıkışı var adama demişler onlarda öyle bir kablo varmiş yani s video yerine usb düşün öle bişi bende bununla olmaz bu dedim :S

kabuCe bende olmaz dedim ellerine bir kablo verip göndermişler bşka bir şey yok

Toplam Hit: 1157 Toplam Mesaj: 7