Pc Yi Tv Ye Aktarmak
-
arkadaşlar bunun için tv out çıkışı olması gerekiyor bunu biliyorum ama öyle bir çıkış olmayan laptopda yapmak istiyen arkadaşom bunun için bilgisayarcıdan bir kablo olmış bir tarafı usb diğer tarafı scart sadece ses geliyor donanım yüklenemedi diyor zaten bu işin öyle bir kaabloyla olması mümkünmüdür yanında driver filanda vermemişler :S
-
kameralar için böyle bi alet var kameranın scart larını bi aygıta takıyosun (küçük bişey) aygıtıda usb ye. bu şekilde kameranın grüntüsünü bilgisayara aktara bliiyosun ama bunu tersten yapan varmı bilmiyorum
-
kamera filan değil monitörü tv ye aktaracağım bu kadaryani tv yi monitör gibi kullanmak
-
laptop mu ?
laptop ise s-video çıkışı varsa s-video kablosuyla tv'ye baglarsın.. tabi ki tv'ninde s-video girişi olmak zorundadır..
şahsen ben dayımlara gittiğimde öyle yapıp pes 2008 kapısıyoruz çok da sarıyor :) -
Tv'ye görüntü veren bir kablo var onu kasadan/notebook'tan monitör çıkısına takıryorsun diğer ucu scart girişi şeklinde onuda tv'ye takıyorsun.
-
USB'den görüntü alınabiliyor mu? İyi bi yazılımla olabilir sanırım, bu durumda da driver gerekir. Biri böyle bişi yazmış mı, piyasada var mı bilmiyorum. Ama teknik olarak mümkün görünüyor gibi.
Edit: Düşündüm de, sadece yazılımla yapılması teknik olarak da mümkün değil. USB çıkışına ayrı bir aparat bağlanması lazım, USB'den veri tek fiziksel kanaldan geliyor, bunun ayıklanması lazım (Luminance, Chrominance gibi) Bi de USB'nin sayısal sinyalini, analoga çevirecek düzenek de lazım :)
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
laptop mu ?
laptop ise s-video çıkışı varsa s-video kablosuyla tv'ye baglarsın.. tabi ki tv'ninde s-video girişi olmak zorundadır..
şahsen ben dayımlara gittiğimde öyle yapıp pes 2008 kapısıyoruz çok da sarıyor :)
-----------------------------s video çıkışı yok işte nurky sadece 2. monitör çıkışı var adama demişler onlarda öyle bir kablo varmiş yani s video yerine usb düşün öle bişi bende bununla olmaz bu dedim :S
kabuCe bende olmaz dedim ellerine bir kablo verip göndermişler bşka bir şey yok