Pcb Cizimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar kafamda bir proje var bunun için bir pcb ihtiyacım var esp 32 kullanacağım ama kicad vb.. kullanmayı pek bilmiyorum aramızda kicad kullanmayı bilen elektronik işlerinden alayan birisi varsa yardımcı olabilirmi ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

pcb cizsen nereden alacaksin pcb yazdirilacak yer kalmadi anasini satayım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adiga
    adiga's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

arkadaşlar kafamda bir proje var bunun için bir pcb ihtiyacım var esp 32 kullanacağım ama kicad vb.. kullanmayı pek bilmiyorum aramızda kicad kullanmayı bilen elektronik işlerinden alayan birisi varsa yardımcı olabilirmi ? 

pcb hazır olsa bile nasıl çıkartacaksın maalesef çinden alışveriş bitti. önceden jlcpcb den takır takır pcb bastırırdık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    adiga bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

pcb hazır olsa bile nasıl çıkartacaksın maalesef çinden alışveriş bitti. önceden jlcpcb den takır takır pcb bastırırdık.

bende tam bu yüzden kendi kişisel saat projemi halen esp32 ve kablo lehimleme ile ilerlettim ve bir noktada bıraktım.

böyle vaziyetin içine soxum

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Brolar, siz uretin pcb nizi, gurcistana bulgaristana romanyaya kargolatir oradan gider teslim alirsiniz. Posta kutusu bile kiralamayip otellere siparis verip sonra bi hafta sonu kacamagi alip gelen insanlar taniyorum. Temu alisverisi kesilmedi sadece sekli degisti. 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    undefined-01 bunu yazdı

Brolar, siz uretin pcb nizi, gurcistana bulgaristana romanyaya kargolatir oradan gider teslim alirsiniz. Posta kutusu bile kiralamayip otellere siparis verip sonra bi hafta sonu kacamagi alip gelen insanlar taniyorum. Temu alisverisi kesilmedi sadece sekli degisti. 

zaten kurumsal olarak ya da toplu olarak sipariş verenleri etkilemiyor bu durum. Adamlar parası neyse ödeyip alıyorlar ama KaptaN gibi, ben gibi hobi amaçlı birşey yapmak isteyenleri baltalıyor direkt.

Hobimi yapıcam diye PCB siparişini Bulgaristana verip hafta sonu 5-10k para harcayıp 2 tane devre kartı için onca yolu zahmeti çekenin aklına şaşayım :D 

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
Toplam Hit: 240 Toplam Mesaj: 6
esp32 kicad