Pcb Cizimi
-
-
pcb cizsen nereden alacaksin pcb yazdirilacak yer kalmadi anasini satayım
-
KaptaN bunu yazdı
pcb hazır olsa bile nasıl çıkartacaksın maalesef çinden alışveriş bitti. önceden jlcpcb den takır takır pcb bastırırdık.
-
adiga bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
pcb hazır olsa bile nasıl çıkartacaksın maalesef çinden alışveriş bitti. önceden jlcpcb den takır takır pcb bastırırdık.
bende tam bu yüzden kendi kişisel saat projemi halen esp32 ve kablo lehimleme ile ilerlettim ve bir noktada bıraktım.
böyle vaziyetin içine soxum
-
Brolar, siz uretin pcb nizi, gurcistana bulgaristana romanyaya kargolatir oradan gider teslim alirsiniz. Posta kutusu bile kiralamayip otellere siparis verip sonra bi hafta sonu kacamagi alip gelen insanlar taniyorum. Temu alisverisi kesilmedi sadece sekli degisti.
-
undefined-01 bunu yazdı
Brolar, siz uretin pcb nizi, gurcistana bulgaristana romanyaya kargolatir oradan gider teslim alirsiniz. Posta kutusu bile kiralamayip otellere siparis verip sonra bi hafta sonu kacamagi alip gelen insanlar taniyorum. Temu alisverisi kesilmedi sadece sekli degisti.
zaten kurumsal olarak ya da toplu olarak sipariş verenleri etkilemiyor bu durum. Adamlar parası neyse ödeyip alıyorlar ama KaptaN gibi, ben gibi hobi amaçlı birşey yapmak isteyenleri baltalıyor direkt.
Hobimi yapıcam diye PCB siparişini Bulgaristana verip hafta sonu 5-10k para harcayıp 2 tane devre kartı için onca yolu zahmeti çekenin aklına şaşayım :D