Pcden Anlayanlar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar bilgisayarımda ares limewire gibi programları kurdup çalıştırdğım zaman netten düşüyorum ve modemi resetleyince düzeliyor

her çalıştırmamda bi şarkı bile indiremeden düşüyorum ayrıca bazı internet sayfalarını açamıyorum ağ baplantılarında bi sorun olduğunu düşünüyorm

sizce sorun nerde ??

şimdiden teşekkür ederim 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

belki aşırı yükleme yapıp netten düşürüyor olabilir o tarz programlar.Bağlantılarını kontrol et.Çok uzun kablolamalar ya da hattındaki parazitler buna neden olabilir.Ya da bilgisayarında bir spy girmiştir ve bağlantının düşmesine bu sebep oluyordur.Ağ bağlantılarında sorun olduğunu da düşünmüyorum, çünkü birine bağlanıp diğerine bağlanmıyorsa bunun onunla alakası yoktur bence..Googledan bearshare programını araştır.ya da napster.. Eğer hala kalmışsa o programlar da ares ve limewirenin işini yapıyor.Aynı sorun onlarda da yaşanıyorsa hatta bi problem vardır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek
    buna benzer bi sorunda da bende var. evde kablosuz modem kullanıyorum(smile adsl nini verdiği philips marka) ve limewire ilk açılıp bir şey arattığımda modem kendini açıp kapatıyor ve sonra normale dönüyor. bunun dışında bi sorun yok ama geçen zaman can sıkmaya başladı. acep neden böyle bişey olmuş olabilir.

İmza mı? O da ne demek?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

ahaha aynı sorun bendede var benımde modem philips.

pek takmıorum açıkcası (: 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    başka fikri olan yokmu??

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
Toplam Hit: 1472 Toplam Mesaj: 5