Pcden Anlayanlar..
-
arkadaşlar bilgisayarımda ares limewire gibi programları kurdup çalıştırdğım zaman netten düşüyorum ve modemi resetleyince düzeliyor
her çalıştırmamda bi şarkı bile indiremeden düşüyorum ayrıca bazı internet sayfalarını açamıyorum ağ baplantılarında bi sorun olduğunu düşünüyorm
sizce sorun nerde ??
şimdiden teşekkür ederim
-
belki aşırı yükleme yapıp netten düşürüyor olabilir o tarz programlar.Bağlantılarını kontrol et.Çok uzun kablolamalar ya da hattındaki parazitler buna neden olabilir.Ya da bilgisayarında bir spy girmiştir ve bağlantının düşmesine bu sebep oluyordur.Ağ bağlantılarında sorun olduğunu da düşünmüyorum, çünkü birine bağlanıp diğerine bağlanmıyorsa bunun onunla alakası yoktur bence..Googledan bearshare programını araştır.ya da napster.. Eğer hala kalmışsa o programlar da ares ve limewirenin işini yapıyor.Aynı sorun onlarda da yaşanıyorsa hatta bi problem vardır
-
buna benzer bi sorunda da bende var. evde kablosuz modem kullanıyorum(smile adsl nini verdiği philips marka) ve limewire ilk açılıp bir şey arattığımda modem kendini açıp kapatıyor ve sonra normale dönüyor. bunun dışında bi sorun yok ama geçen zaman can sıkmaya başladı. acep neden böyle bişey olmuş olabilir.
-
ahaha aynı sorun bendede var benımde modem philips.
pek takmıorum açıkcası (:
-
başka fikri olan yokmu??