folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder "PC"Den Elektrik Sağlamanın Birkaç Yolu"...

"PC"Den Elektrik Sağlamanın Birkaç Yolu"...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek

http://www.antrak.org.tr/gazete/042005/tolga-tastan.html

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cerololo
    Cerololo's avatar
    Erkek

Güzel fikir ama bunları yaparkene Pc'yi yakmayalım o mesuliyeti alıyor musun? :)

Çapayı bırakırıp eve dönmek gibi seviyorum seni.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kadaaa
    Kadaaa's avatar
    Erkek
    Hocam adama 10 numara paylasımalrda bulunuyo sürekli arastıran bi kişilk tbrik etmek lzm elektronikten çakıyosan pc ni yakmassın rahat ol yada seri port usb üzerine kitaplar war arastır bi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    tam aradıgım seydi yaa. sagol hoca :) elektronige devam!! :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Bişi olmaz hoca :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    antrak grubu bi ara güneşten beleş elektrik yapmayı hedefliyordu ne oldu sonucu merak ediyorum halen.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

arkadaş antrağı bilmiyorum ama ben bu güneşten enerji elde eden adamı gördüm.adam 120cm  lik bir çanağı almış.iç tarafına küçük ayna parçacıkları döşemiş.bu sayede gelen güneş ışınlarının hepsi LNB nin orada toplanıyor ve oradaki ısıyı bir şekilde taşıyarak evde ocak olarak kullanıyor.bunu adam abartmış en son gördüğümde araba yapcam diyodu.bir sürü projelerini gösterdi.sakladı tabi birçoğunu hepsini göstermiyo şerefsiz.adam ben bu şekilde diyo yılda 1-2 tane mutfak tüpü anca alırım diyo.

Toplam Hit: 1196 Toplam Mesaj: 7