Pc"Den Ses Gelmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

sayın muridler pc de bi müzik açmak istiorm ama olmuyor.. windows media player'da açıyorum dosya yürütülüyo sorunsuz ama ses gelmiyor windows media player'dadır sorun die winamp ' da açmaya çalıştım ordada yürütüyor ama ses gelmiyor :( sorun nerde sizce ? ( hoparlörün giriş kablolarını falan kontrol ettim doğru onLar )

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    ses kartı yerinde cıkmı$ olabilir diycemde bu seferde wm player falan calmaz yani :S
    bu konuda daha bilgili bi müridi bekliyelim ama sen genede bi kasanın içini aç bi bak ses kartına çıkar üfle temizle falan..

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek
    Ana kartın driverlerini kontrol et eksik vardır. Harici ses kartın varsa onun driverlerinede bak

http://yanduvar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    -----------------------------
    ses kartı yerinde cıkmı$ olabilir diycemde bu seferde wm player falan calmaz yani :S
    bu konuda daha bilgili bi müridi bekliyelim ama sen genede bi kasanın içini aç bi bak ses kartına çıkar üfle temizle falan..
    -----------------------------

yaptım yine olmuyor :( :'(

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

dai bak sımdı oncelıkle ses kartının drıverını sıl bastan yukle. dosyalarda bozukluk olabılır.

daha sonra yıne duzelmezse baska bır hoparlor getır dene yada sendekı hoparlorlerı baska pcde dene eger hoparlorlerde sorun yoksa kı genelde ses kartında olur ses kartını cıkar baska pcde dene yada baska ses kartı al onu dene sorun ses kartında yada anakart uzerıdnekı gırıstedır

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    Ses ayarı denetimini kontrol ettin mi ? Belki sessizdedir.

allcolorsarebeautiful.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ekranın sağ alt tarafında ses ayarları var ordan kontrol etmeyi denedin mi.?

edit: stigma benden önce yazmış..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

ben de ben de benmde sorunum var :|
    hoparlör çalışıyor başka yerde denedim faket pcye taktığımda ses gelmiyor seskartı felan baktım da benm kasadaki ses kartı değil yane böle kibrit kutusu kadar metalik bişi var
    daha devam ediyim şu ses aygıtında mesela hoparlörü görmüyor gibi bişi; çünkü ayarları deaktif durumda

kasada sorun var gibi görünüyor :|

Toplam Hit: 1283 Toplam Mesaj: 8