folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Pcden Telefonla Ücretsiz Konusma Olayi Bilen Warmi

Pcden Telefonla Ücretsiz Konusma Olayi Bilen Warmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Selam arkadaslar oncelikle adminlerin affina siginaraktan bugun arkadasin bitanesi bu konuyu acmisti ama formda aradim taradim bulamadim.Konuyu acan arkadas bir link wermisti turkiye su an bu ulkelerin icindeydi ve sabit hatlari cepleri falan ariyorduk hatta sitede bedavaya getirmenin incelikleri birbir anlatilmisti.Bilen varsa soyleyebilirmi veya sitesi nedir.Skypee diildi ama buna eminim baska biseydi

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    Cep Telefonlar İle Konuşman İçin Birden Fazla Program Var Ama Bunlar Kredi Sistemi İle Çalışıyor Yani Para İle (: Ama Sabit Hatları Kısa Bir Sürelik Konuşma Yapabiliyorsun.. Voip Programı Googlede Aratırsan Bulursun Kardeşim..

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek

usta bu sitede verilmişti öle bi program adı hatta ben bir süre kullandım 

adı da sopcast seninde işine yarar tahminim. sitede aradım ama saat 3 bulamadım :) sen arasan bulursun heralde.

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    www.phazeddl.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    Selam arkadaşlar... Daha taptaze olan ve bana emin ellerden gelen bir programı sizler ile paylaşmak ıstedim..

İnternetten ücretsiz SMS yollama servisleri en çok kullanılan servisler arasında yer alıyorlar ama bu seferki internetten ücretsiz telefon görüşmesi yapılmasına imkan sağlıyor ..Eminim bu da en az SMS servisleri kadar ilgi görecek ama fazla ilgi malesef bu gibi servislerin hizmet dışı olmalarını sağlıyor. Eminim bu servisde yakında hizmet dışı olacaktır ama ne zaman olur bilinmez iyisimi ücretsiz görüşme hizmeti sağlayan bu servisi sona erene kadar kullanmak.

VOIP teknoloji artık giderek yaygınlaşıyor .Bu Eklenticik programda da bu teknolojiyi kullanan servisler arasında yer alıyor. Bu hizmet şimdilik sabit telefonları aramanıza olanak sağlıyor. Şu anda hem şehir içi hemde şehir dışı görüşmelere imkan sağlıyor ama bunun için bilgisayarınızda firefox kurulu olması gerekiyor .Daha sonra Foxfon eklentisini Firefox’a kurmanız gerekli foxfon.com adresine girerek “install foxfon” yazan yere tıklayın ve eklentiyi firefoxa kurun, sonra sayfanın altında yer alan “Get Pin” seçeneğine tıklayarak kayıt olmalısınız böylece gerekli olan Pin Kodu Ve Şifre mailimize yollanacak. Kayıt olduktan sonra ve firefox eklentimizi kurduktan sonra firefoxumuza dahil olan foxfon logosuna tıklayarak “pin” ve “password” isteyen bölüme mailimize yolladıkları bilgileri gireceğiz ve şöyle bir pencere çıkacak.

Resimde göründüğü gibi alttaki alana telefon numarasını şu formatta yazmalısınız: +90 21x xxx xx xx Bazı servisler gibi herhangi bir ücret istenmiyor veya kredi kartı bilgileriniz. Şu ana kadar bu hizmetle yapılan görüşmelerde böyle bedava bir servis için iyi bir görüşme kalitesi sağlıyor. Ama bu hizmet ne zaman sona eriyor bilinmez en iyisi sona erene kadar kullanmak ve en azından tasarruf sağlamak iyi bir düşünce olsa gerek.
    Desteklediği ülkelerin bir kısmı Alt tarafta verilmiştir..

Albania
    Andorra
    Argentina
    Armenia
    Australia
    Austria
    Bahamas
    Bahrain
    Bangladesh
    Belgium
    Benin
    Brazil
    Brunei Darussalam
    Bulgaria
    Burundi
    Canada
    Chile
    China
    Colombia Costa Rica
    Croatia
    Cyprus
    Czech Republic
    Denmark
    Dominican Republic
    Estonia
    Finland
    France
    Gabon
    Georgia
    Germany
    Ghana
    Gibraltar
    Greece
    Hong Kong
    Hungary
    Iceland
    India Indonesia
    Iran
    Iraq
    Ireland
    Israel
    Italy
    Japan
    Jordan
    Kazakhstan
    Kuwait
    Laos
    Latvia
    Liechtenstein
    Lithuania
    Luxembourg
    Macau
    Malawi
    Malaysia
    Monaco Mongolia
    Netherlands
    New Zealand
    Nigeria
    Norway
    Pakistan
    Panama
    Peru
    Poland
    Portugal
    Puerto Rico
    Romania
    Russia
    San Marino
    Singapore
    Slovakia
    Slovenia
    South Africa South Korea
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Taiwan
    Thailand
    Togo
    Turkey
    United Kingdom
    United States
    Uruguay
    Uzbekistan
    Venezuela

İşte şimdi Bu Firefox eklentisini Aşağıdan indirebilirsiniz... Selametle...

http://www.foxfon.com/

Hocam böle bişi buldum ALINTIDIR
    Alıntı yaptığım yeride yazim: www.tu-varna.net

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    www.lowratevoip.com olması lazım

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Forumu araştır forumda bir sürü war
Toplam Hit: 3316 Toplam Mesaj: 7