folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder PCI Device Hakkında ( Yardım )

PCI Device Hakkında ( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Az Önce Pc'ye Format Attım.

Driver Cd'sinden Driverleri Yükledim. Ama Ses Kartında Sorun Var. Donanım Sihirbazından " PCI Device " Hatası Veriyor.

( Ses Kartını Tam Olarak Öğrenebilirim )

Anakart MSI Marka. Resmi Sitesine Gittim. Bios Güncelledim Olmadı. Anakarta Baktım Sorun Yok.

Sizce Sorun Ne Olabilir ?

Tşk.ler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

bende de öyle sorun çıkıyodu sanırım seskartının yazılımıyla driverinın yükleme sırasıyla alakalı bişey

ben ses kartı driverinın son sürümünü indirip denemiştim halloldu ama kesin olarak sorun şu dur diyemeyeceğim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Arkadaşım ben de aynı kanıdayım. Bazı bilgisayarlarda formattan sonra özellikle ses kartlarının driver sorununu sıklıkla gördüm. Everest tarzı programlardan birini bilgisayarına kur. Program üzerinden driverı indirebileceğin siteye git ve driverini güncelleştir. Eğer hallolmazsa yaz bakalım, başka şeyler düşünelim.

Kolay gelsin...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Anakartın drıver cd sındekı ses kartı drıverında sorun vardır muhtemeln ınternetten yenı bı tane ındır kur duzelecektır aynı sorun bnde de oldu ve yenı bı drıver la cozdm olayı

edit bide anakartın modelını yazarsan belkı daha yardımcı olurm

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 1037 Toplam Mesaj: 4