PCI-E X16 Çoklayıcı
-
Arkadaşlar bana "PCI-E x16 Çoklayıcı" lazım böyle bir zımbırtı var mı acaba aradım ama pek iç açıcı bişey bulamadım bileniniz bulanınız olur mu ? Veya x1 i x4 yada x16 ya dönüştüren ,, PCI'ı x4 yada x16 ya dönüştüren de olabilir.
Benim anakartta tek x16 var ondada ekran kartı takılı "ASUS U3S6" alıcam onunda desteklediği " x4 x8 x16 " bu sebepten dolayı arıyorum böyle bişey..
yardımlarınız için şimdiden sağolun..
-
niye anakartın desteklediği bir ekran kartı almıyorsun ?
tam olarak bilmiyorum ama çoklayıcı olmaz bence , anakart fiyatlarının yüksek ve düşük olmasının sebeplerinden biri o ekran kartı slotları
her + 1 için dünya kadar artıyor fiyati ki öle olmasa bile kasa içine sıgmaz
slot çevirici olacagını da sanmıyorum yine öyle bişi olsa anakart alınca içinden çıkardı
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
niye anakartın desteklediği bir ekran kartı almıyorsun ?
tam olarak bilmiyorum ama çoklayıcı olmaz bence , anakart fiyatlarının yüksek ve düşük olmasının sebeplerinden biri o ekran kartı slotları
her + 1 için dünya kadar artıyor fiyati ki öle olmasa bile kasa içine sıgmaz
slot çevirici olacagını da sanmıyorum yine öyle bişi olsa anakart alınca içinden çıkardı
-----------------------------Anakartın desteklediği ekran kartı derken ? Benm anakart ekran kartını zaten destekliyor. Ve şuan onu kullanıyorum. "Asus u3s6" usb 3.0 ve sata 3 çıkışı sağlayan bir kart.
-
yok mu bi yardım eli :?