PCI-E X16 Çoklayıcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkow
    alkow's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bana "PCI-E x16 Çoklayıcı" lazım böyle bir zımbırtı var mı acaba aradım ama pek iç açıcı bişey bulamadım bileniniz bulanınız olur mu ? Veya x1 i x4 yada x16 ya dönüştüren ,, PCI'ı x4 yada x16 ya dönüştüren de olabilir.

Benim anakartta tek x16 var ondada ekran kartı takılı "ASUS U3S6" alıcam onunda desteklediği " x4 x8 x16 " bu sebepten dolayı arıyorum böyle bişey..

yardımlarınız için şimdiden sağolun..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

niye anakartın desteklediği bir ekran kartı almıyorsun ?

tam olarak bilmiyorum ama çoklayıcı olmaz bence , anakart fiyatlarının yüksek ve düşük olmasının sebeplerinden biri o ekran kartı slotları

her + 1 için dünya kadar artıyor fiyati ki öle olmasa bile kasa içine sıgmaz 

slot çevirici olacagını da sanmıyorum yine öyle bişi olsa anakart alınca içinden çıkardı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkow
    alkow's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

niye anakartın desteklediği bir ekran kartı almıyorsun ?

tam olarak bilmiyorum ama çoklayıcı olmaz bence , anakart fiyatlarının yüksek ve düşük olmasının sebeplerinden biri o ekran kartı slotları

her + 1 için dünya kadar artıyor fiyati ki öle olmasa bile kasa içine sıgmaz 

slot çevirici olacagını da sanmıyorum yine öyle bişi olsa anakart alınca içinden çıkardı 

-----------------------------

Anakartın desteklediği ekran kartı derken ? Benm anakart ekran kartını zaten destekliyor. Ve şuan onu kullanıyorum. "Asus u3s6" usb 3.0 ve sata 3 çıkışı sağlayan bir kart.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkow
    alkow's avatar
    Erkek

yok mu bi yardım eli :?

Toplam Hit: 1934 Toplam Mesaj: 4