folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pcı Girişe Agp Ekran Kartı Takmak...

Pcı Girişe Agp Ekran Kartı Takmak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Sa elimde 128 mb agp 8x giriş ekran kartı var ama anakartımda agp slotu yok pcı 16 var bide pcı girişleri.

googleden aradım fakat iyi bir kaynak bulamadım işin özü agp kartı pcı slota takabilirmiyim_?

googlede sienin birinde ters takılır falan diyorduda saçma geldi gibi :) baglantılar ters oluyor yardım edecek mürid

ha bu arada seveba girmek isteyen elinde kullanmadıgı pcı ekran kartı olan varsa kargo parasını ben öderim :)

Dur be kadınnnn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

takamazsin, gidip agp slotu olan bir anakart al desem o da olmaz cunku artik ekran kartlarini pci-e gore yapiyorlar.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

edit : ben yanlış anlamışım pardon.PCI-ex  agp kart olmaz bende bi araştırmıştım ama imkanı yok sanırım.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

XsyNcmast3r bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam artık agp dahi kullanılmazken pcı'dan bahsediyosun sen =) 10 tl kargo parasını verene kadar git 2. el bi anakart al 30  40a :D

pcı kullanılmıyor agp kullanılmıyorda ne kullanılıyor merak ettım ?

ya da ben yanlış anlamış olsam gerek :s

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

XsyNcmast3r bunu yazdı:

Hocam artık agp dahi kullanılmazken pcı'dan bahsediyosun sen =) 10 tl kargo parasını verene kadar git 2. el bi anakart al 30  40a :D

pci nerden çıkardın pci16 dio x işte anla

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

2.el bir pcı kart  alıp takacaksın yada anakartını değiştireceksin güvenebildiğin, tanıdığın bir bilgisayarcıdan temin edersen sorun çıktığı zaman elinden geleni yapar sana

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

XsyNcmast3r bunu yazdı:

pcı kullanılmıyor agp kullanılmıyorda ne kullanılıyor merak ettım ?

ya da ben yanlış anlamış olsam gerek :s

bende anlamadım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

agp grişli kart takacam die anakartı degiştirmektense  pcı giriş bir 2inci el ekran kartı almak lazım

elinde olan varsa pcı grişli ekran kartı pm atsın  gitti gidiyordan bir kaç yere attık ama güzel kartlar insan kararsız kalıyor sonra fiyat iyice artıyor

X1600Xt Ati Ekran kartı  var 45 tl diyor degermi bu fiyata acaba bilen varsa yardımcı olsun bi zahmet..

http://images.gittigidiyor.com/2300/Satilik-X1600Xt-Ati-Ekran-karti__23009167_0.jpg  resmide bu bi el atalım lütfen

kamu yararına :)

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 2490 Toplam Mesaj: 8