Pcı Girişe Agp Ekran Kartı Takmak...
-
Sa elimde 128 mb agp 8x giriş ekran kartı var ama anakartımda agp slotu yok pcı 16 var bide pcı girişleri.
googleden aradım fakat iyi bir kaynak bulamadım işin özü agp kartı pcı slota takabilirmiyim_?
googlede sienin birinde ters takılır falan diyorduda saçma geldi gibi :) baglantılar ters oluyor yardım edecek mürid
ha bu arada seveba girmek isteyen elinde kullanmadıgı pcı ekran kartı olan varsa kargo parasını ben öderim :)
-
takamazsin, gidip agp slotu olan bir anakart al desem o da olmaz cunku artik ekran kartlarini pci-e gore yapiyorlar.
-
edit : ben yanlış anlamışım pardon.PCI-ex agp kart olmaz bende bi araştırmıştım ama imkanı yok sanırım.
-
XsyNcmast3r bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam artık agp dahi kullanılmazken pcı'dan bahsediyosun sen =) 10 tl kargo parasını verene kadar git 2. el bi anakart al 30 40a :D
-----------------------------pcı kullanılmıyor agp kullanılmıyorda ne kullanılıyor merak ettım ?
ya da ben yanlış anlamış olsam gerek :s
-
XsyNcmast3r bunu yazdı:
Hocam artık agp dahi kullanılmazken pcı'dan bahsediyosun sen =) 10 tl kargo parasını verene kadar git 2. el bi anakart al 30 40a :D
-----------------------------pci nerden çıkardın pci16 dio x işte anla
-
2.el bir pcı kart alıp takacaksın yada anakartını değiştireceksin güvenebildiğin, tanıdığın bir bilgisayarcıdan temin edersen sorun çıktığı zaman elinden geleni yapar sana
-
sLeymN bunu yazdı:
XsyNcmast3r bunu yazdı:
-----------------------------pcı kullanılmıyor agp kullanılmıyorda ne kullanılıyor merak ettım ?
ya da ben yanlış anlamış olsam gerek :s
-----------------------------bende anlamadım :D
-
agp grişli kart takacam die anakartı degiştirmektense pcı giriş bir 2inci el ekran kartı almak lazım
elinde olan varsa pcı grişli ekran kartı pm atsın gitti gidiyordan bir kaç yere attık ama güzel kartlar insan kararsız kalıyor sonra fiyat iyice artıyor
X1600Xt Ati Ekran kartı var 45 tl diyor degermi bu fiyata acaba bilen varsa yardımcı olsun bi zahmet..
http://images.gittigidiyor.com/2300/Satilik-X1600Xt-Ati-Ekran-karti__23009167_0.jpg resmide bu bi el atalım lütfen
kamu yararına :)